Διαδικασία έκδοσης Πιστοποιητικού Ολοκλήρωσης Σπουδών – Εξεταστική περίοδος Ιουνίου 2026

Συντονιστής: dsas

Απάντηση
dsas

Διαδικασία έκδοσης Πιστοποιητικού Ολοκλήρωσης Σπουδών – Εξεταστική περίοδος Ιουνίου 2026

Δημοσίευση από dsas »

Πληροφορούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος που αναμένεται να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2026 ότι, μετά την ολοκλήρωση της καταχώρισης της βαθμολογίας τους, θα πρέπει:
1. να ελέγξουν ότι στην εφαρμογή UNI-STUDENT (https://uni-student.aegean.gr/) εμφανίζονται όλοι οι βαθμοί των μαθημάτων τους και
2. να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση στο email της Γραμματείας (dsas@sas.aegean.gr).

Η Υπεύθυνη Δήλωση μπορεί να εκδοθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας gov.gr και να περιλαμβάνει το ακόλουθο περιεχόμενο:

1. «Επιθυμώ την οριστικοποίηση του βαθμού πτυχίου μου και την έκδοση Πιστοποιητικού Ολοκλήρωσης Σπουδών. Παρακαλώ να μη συνυπολογιστεί/ούν στον βαθμό πτυχίου μου το/τα ακόλουθο/α μάθημα/τα: .............................................................. » (αν υπάρχουν επιπλέον μαθήματα που μπορούν να αφαιρεθούν)

2. «Επιθυμώ την οριστικοποίηση του βαθμού πτυχίου μου και την έκδοση Πιστοποιητικού Ολοκλήρωσης Σπουδών.» (αν δεν υπάρχουν επιπλέον μαθήματα)

Μετά την παραλαβή της Υπεύθυνης Δήλωσης, η Γραμματεία θα προβεί στον απαραίτητο έλεγχο, στην ανακήρυξη του/της φοιτητή/τριας και στην έκδοση του Πιστοποιητικού Ολοκλήρωσης Σπουδών, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής.
Απάντηση