ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΥ "ναυτίλος"

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 857
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 11:36

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΥ "ναυτίλος"

Δημοσίευση από ekokolaki »

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Φοιτητών από το Κέντρο Πρόληψης Χίου ‘ναυτίλος’
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Χίο συνεργάζεται με το Κέντρο Πρόληψης Χίου ‘Ναυτίλος’ για τη στήριξη των προσπαθειών των φοιτητών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα που ίσως εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής.
Μέσα από αυτή τη συνεργασία δίνεται η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής, ώστε μέσα σε κλίμα αποδοχής και εμπιστοσύνης οι φοιτητές να επεξεργάζονται θέματα όπως το παρατεταμένο άγχος, τις δυσκολίες οργάνωσης του προσωπικού χρόνου, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τα προβλήματα ένταξης στην ομάδα συνομηλίκων και θέματα εξαρτήσεων, όπως από ουσίες, διαδίκτυο. Ακόμα παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικές συναντήσεις όπου μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν ποικίλα θέματα της καθημερινότητας.
Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης προσφέρονται δωρεάν στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Το Κέντρο Πρόληψης Χίου στεγάζεται στη Ροδοκανάκη 42, στον πρώτο όροφο, στο κέντρο της πόλης.
Οι ώρες και οι ημέρες επικοινωνίας είναι :
Δευτέρα – Πέμπτη: 08:15-14:15
Παρασκευή: 08:15-14:00
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 22710-40704 και 22710-20838 κατά το ωράριο λειτουργίας και να απευθυνθείτε στα στελέχη του Κέντρου, Στράτο Τσουκάρη, Μαρίνα Κυριάκου και Ελένη Κοτσάτου.
Κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων για την πρόληψη της πανδημίας Covid-19, οι συναντήσεις συμβουλευτικής μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω Skype (Skypename:Kentro_prolipsis_chiou) ή Messenger (όνομα: Κέντρο πρόληψης Χίου «ναυτίλος») ή τηλεφωνικά, εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να οριστεί ραντεβού.
Μπορείτε να δείτε την αφίσα του Κέντρου στο viewtopic.php?f=12&t=26769
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”