ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ_ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Συντονιστές: mbakas, cvark, informatics, humangeo

Απάντηση
informatics
Δημοσιεύσεις: 51
Εγγραφή: 02 Δεκ 2008 10:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ_ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Δημοσίευση από informatics »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
ΠΜΣ «ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ»

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Πληροφορίες: 2251036472

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του ΠΜΣ «ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» του Τμήματος Γεωγραφίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017. Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν έως την Παρασκευή 24/11/2017 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος:

1. Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση (διατίθεται στη Γραμματεία ΠΜΣ και επισυνάπτεται στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης πτυχίου, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι πτυχιούχοι. Πρέπει να είναι σαφές ότι δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε άλλο/α μάθημα/τα, γεγονός που καλείστε να δηλώστε υπεύθυνα.
Επίσης δηλώνετε υπεύθυνα τυχόν μάθημα ή μαθήματα (μη υποχρεωτικά) που επιθυμείτε να εξαιρεθούν από τον υπολογισμό του βαθμού πτυχίου, εφόσον πλεονάζουν του αναγκαίου πλήθους μαθημάτων.
2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
3. Ένα (1) CD-Rom με τη μεταπτυχιακή διατριβή σε μορφή Word ή Pdf
4. Όσοι από τους φοιτητές επιθυμούν να εκδοθεί το δίπλωμα ειδίκευσής τους σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέτουν (σε υποκατάστημα της τράπεζας ή ηλεκτρονικά) το αντίτιμο των 10€ στο λογαριασμό της ALPHA BANK με τα ακόλουθα στοιχεία:
ALPHA BANK
Αρ. Λ/σμού: 60 100 2001 000 158
IBAN: GR45 0140 6010 6010 0200 1000 158
BIC/SWIFT: CRBAGRAAXXX
Επωνυμία: Εταιρεία Αξιοπ/σης & Διαχ/σης Περιουσίας Παν/μίου Αιγαίου
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του φοιτητή/τριας.
Αφού γίνει η κατάθεση, θα πρέπει να αποστείλλεται (με e-mail) την απόδειξη κατάθεσης στη Γραμματεία του ΠΜΣ ώστε να εκδοθεί η περγαμηνή.

Η κατάθεσή της πτυχιακής εργασίας στη Βιβλιοθήκη γίνεται πλέον γίνεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (καταργείται το αντίτυπο σε έντυπη μορφή) και οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υπογράφουν το νέο έντυπο διαχείρισης και δημοσιοποίησης του ηλεκτρονικού τεκμηρίου και να το καταθέτουν στην Βιβλιοθήκη. Για το νέο έντυπο διαχείρισης (αλλά και γενικότερα για την κατάθεση) μπορείτε να επικοινωνείτε με την Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 2251036030, 36031 και 36034.

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για την απονομή του διπλώματος η παρουσία του μεταπτυχιακού φοιτητή στην Τελετή Καθομολόγησης και Απονομής των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης είναι υποχρεωτική.

Τέλος, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση αναβολής ή αλλαγής της ημερομηνίας, το ΠΜΣ ουδεμία ευθύνη φέρει, αφού η απόφαση λαμβάνεται κεντρικά και κοινοποιείται σε εμάς

Από τη Γραμματεία
Συνημμένα
ANAKOINOSI ORKOMOSIAS_DECEMBER 2017.doc
(267.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 139 φορές
AITHSH ORKOMOSIAS.pdf
(249.4 KiB) Μεταφορτώθηκε 110 φορές
KATAGRAFH APOFOITWN_DASTA.doc
(304 KiB) Μεταφορτώθηκε 118 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΜΣ - Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική”