Πρακτική Άσκηση 2017 Τμ. Περιβάλλοντος

Απάντηση
mdimaki
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 28 Μαρ 2013 11:58

Πρακτική Άσκηση 2017 Τμ. Περιβάλλοντος

Δημοσίευση από mdimaki »

Αγαπητοί φοιτητές/-τριες του Τμήματος Περιβάλλοντος

Όσοι ενδιαφέρεστε για την πρακτική άσκηση φέτος θα μιλάτε για τα διαδικαστικά με την κα. Ελευθερία Πασχαλίδου, στον 3ο όροφο της Γεωγραφίας, τηλ: 36778, email: epaschalidou@aegean.gr, ώρες γραφείου 10:00-14:00.

Φέτος υπάρχει περιορισμός στη διάρκεια της χρηματοδοτούμενης άσκησης η οποία θα πρέπει να είναι ακριβώς δύο μήνες (1/7-31/8). Υπάρχει επίσης περιορισμός στο πλήθος των φοιτητών που θα ασκηθούν (26), οπότε θα πρέπει να μπουν κάποιου είδους κριτήρια επιλογής. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που
• έχουν επιτύχει σε 20 τουλάχιστον μαθήματα και
• δεν έχουν ήδη περάσει το μάθημα "Πρακτική Άσκηση", άρα πάνε φέτος για πρώτη φορά και
• ενδιαφέρονται για φορείς που δεν είναι εργαστήρια ή υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Αιγαίου

πρέπει να επικοινωνήσουν από την Πέμπτη 4 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου με την κα Πασχαλίδου. Θα πρέπει να της καταθέσουν συμπληρωμένο το συνημμένο έγγραφο αίτησης, να την ενημερώσουν για την θέση που ενδιαφέρονται στο ΑΤΛΑΣ, και να της υποβάλουν την αναλυτική βαθμολογία τους. Η κα Πασχαλίδου θα ελέγχει αν ικανοποιούνται τα κριτήρια, θα προχωρά στην δέσμευση της θέσης και θα σας ενημερώνει για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε από εκεί και πέρα. Πληροφοριακά, στο τέλος του συνημμένου εγγράφου, υπάρχει μια λίστα με δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε σε δεύτερη φάση. Μπορείτε να αρχίσετε να τα συλλέγετε, αλλά προς το παρόν, μόνο η αίτηση και η βαθμολογία είναι αναγκαίες.
Παρακαλούμε τους φοιτητές που έχουν επικοινωνήσει με φορείς και έχουν δημιουργήσει θέσεις να ενημερώσουν την κα Πασχαλίδου. Η κα Πασχαλίδου θα κρατήσει τις εν λόγω θέσεις για τους φοιτητές που τις δημιούργησαν με δική τους πρωτοβουλία, στην περίπτωση που τελικά αυτοί ενταχθούν στο πρόγραμμα.
Η πρακτική άσκηση φέτος δεν χρηματοδοτεί θέσεις εξωτερικού, συνεπώς ούτε και θέσεις στην Κύπρο.
Οι αιτήσεις εξετάζονται και ικανοποιούνται με σειρά κατάθεσης αίτησης και βαθμολογίας. Οι 26 χρηματοδοτούμενες θέσεις θα καλυφθούν από τους 26 φοιτητές που θα παρουσιάσουν πρώτοι μια ολοκληρωμένη αίτηση στην κα. Πασχαλίδου.
Όλα τα παραπάνω καλύπτουν το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Οι φοιτητές που δεν θα προλάβουν τις 26 θέσεις του χρηματοδοτούμενου προγράμματος ή δεν ικανοποιούν και τους 3 παραπάνω όρους, μάλλον θα μπορέσουν παρόλα αυτά να συμμετάσχουν και να περάσουν το μάθημα "Πρακτική Άσκηση", χωρίς όμως να πάρουν αποζημίωση. Περισσότερα πάνω σ' αυτό θα ενημερωθείτε στις επόμενες ημέρες.
Συνημμένα
Έντυπο Αίτησης Ασκούμενης_ου.pdf
(328.73 KiB) Μεταφορτώθηκε 224 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Περιβάλλοντος”