ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ InnoCity ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ανακοινώσεις Υπηρεσιών Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: chios_gram_kosm, sofb_gram, v.tsardakas, spsysde

Απάντηση
sofb_gram
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 17 Οκτ 2008 13:45

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ InnoCity ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημοσίευση από sofb_gram »

Την Πέμπτη 30/05/2019 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού η τελική φάση του 5ου Πανελλαδικού Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του ΣΕΒ και πολλών ακόμη προσωπικοτήτων της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, 20 φοιτητικές ομάδες από Πανεπιστήμια από όλη τη χώρα παρουσίασαν ιδιαίτερα καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από δύο Φοιτητικές Ομάδες τους InnoCity και τους BadasTrip, υπό την καθοδήγηση του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Ιωάννη Κίνια.

Μετά την αξιολόγηση των επιχειρηματικών πλάνων απονεμήθηκαν 3 πρώτα χρηματικά βραβεία και δύο επόμενα θεματικά. Η Ομάδα InnoCity του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατέκτησε το Θεματικό Βραβείο για τον «Κοινωνικό Αντίκτυπο».

Συγχαίρουμε και τις δύο Φοιτητικές Ομάδες μας για τη σκληρή δουλειά των 3 τελευταίων μηνών και ιδιαίτερα τους InnoCity για τη μεγάλη τους επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Συγχαίρουμε τέλος τους μεγάλους νικητές του Διαγωνισμού, τους Solmeyea, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Όσλο.
Συνημμένα
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ.jpg
ΒΡΑΒΕΙΟ.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Επιστημών της Διοίκησης”