Ενημέρωση για το Ενρακτήριο Σεμινάριο ΤΟΔιΤ

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: katybanti, dtzekou, ibou

Απάντηση
ibou
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: 14 Μάιος 2013 10:04

Ενημέρωση για το Ενρακτήριο Σεμινάριο ΤΟΔιΤ

Δημοσίευση από ibou »

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (Τ.Ο.Δι.Τ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου υποδέχθηκε σε μια τελετή με εγκάρδιο κλίμα τους πρωτοετείς φοιτητές του στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης «Γιάννης Καράλης».
Το καλωσόρισμα των πρωτοετών εκ μέρους της Διοίκησης του Τμήματος έγινε από τον Αναπληρωτή Προέδρου κ. Θεόδωρο Σταυρινούδη, Αναπλ. Καθηγητή ο οποίες μετέφερε και το μήνυμα της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Προέδρου του Τμήματος Καθηγήτριας κ. Χρυσής Βιτσιλάκη, με ευχές για καλή ακαδημαϊκή πρόοδο. Χαιρετισμό απηύθυνε η Καθηγήτρια κ. Μ. Λεκάκου, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης η οποία αναφέρθηκε στις σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των ακαδημαϊκών τμημάτων στης Σχολής και ευχήθηκε στους φοιτητές να είναι καλοτάξιδοι.
Ο κ. Σταυρινούδης στην ομιλία που ακολούθησε, αναφέρθηκε στο όραμα και τη φιλοσοφία του Τμήματος, το πρόγραμμα σπουδών και την Εκπαιδευτική Διαδικασία, με ιδιαίτερη μνεία στους παράλληλους θεσμούς που λειτουργούν στο Πανεπιστήμιο, όπως η Πρακτική Άσκηση, το Πρόγραμμα ERASMUS + κ.α.
Οι διδάσκοντες του Τμήματος χαιρέτησαν τους φοιτητές και ευχήθηκαν εκπλήρωση των ονείρων και των φιλοδοξιών τους, μέσα από την κατάκτηση της γνώσης και την επιδίωξη της αριστείας. Η κ. Αγγελική Γαϊτάνου, Προϊσταμένη Γραμματείας του Τ.Ο.Δι.Τ, παρουσίασε το διοικητικό προσωπικό που υποστηρίζει διοικητικά τους φοιτητές και τους διδάσκοντες.
Στο πνεύμα της υποκίνησης των φοιτητών για την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ τους και επιβράβευσης της προσπάθειάς τους, η Κοσμήτορας κ. Λεκάκου επέδωσε εκ μέρους της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης χρηματικά έπαθλα στην κ. Ισιδώρα Μακρινού και την κ. Άννα – Αικατερίνη Βαλτά, πρωτεύσασες φοιτήτριες των ακαδημαϊκών ετών 2017-2018 και 2018-2019 αντίστοιχα και τις συνεχάρη για την επίδοσή τους.
Η κ. Αντιγόνη Μαϊστράλη, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, στη βιωματική αφήγησή της έδωσε έμφαση στην σημασία ανάπτυξης των προσωπικών ικανοτήτων των εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.
Ο κ. Φώτης Σιδηροφάγης, Προϊστάμενος του τοπικού Περιφερειακού Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών παρουσίασε στους φοιτητές το εν λόγω Τμήμα και αναφέρθηκε εκτενώς στις λειτουργίες του.
Ο κ. Στράτος Τσουκάρης, Κλινικός Ψυχολόγος, Στέλεχος Κέντρου Πρόληψης Χίου ενημέρωσε τους φοιτητές για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Πρόληψης Χίου και τις συνέργειες που αυτό έχει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Στο μέρος της εκδήλωσης που αφορούσε τη Φοιτητική ζωή στη Χίο τους πρωτοετείς χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος κ. Ανδριϊ Παχνεβσκιϊ, ο οποίος κάλεσε τους φοιτητές να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του Συλλόγου με στόχο την επίλυση των προβλημάτων προς όφελος και των ίδιων των φοιτητών και του Πανεπιστημίου. Η κ. Μυρτώ Λυκούρη, Εκπρόσωπος των Πολιτιστικών Ομάδων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου ενημέρωσε τους φοιτητές για τα διάφορα τμήματα που δραστηριοποιούνται στη Σχολή και τους κάλεσε να συμμετέχουν.
Συνημμένα
IMG_6003.JPG
IMG_6206.JPG
IMG_6560-1.JPG
IMG_6164.JPG
IMG_6109.JPG
IMG_6175-1.JPG
IMG_6119.JPG
IMG_6453-1.JPG
IMG_6134.JPG
IMG_6149.JPG
IMG_6123.JPG
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”