ΗΜΕΡΙΔΑ:Νέες Τάσεις στην ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων της Μεσογειακής Διατροφής με επίδραση στο Μικροβίωμα & Υγεία.

Συντονιστές: dpsyrouki, secr-nutr, k.palatianou, lemnos_regional_dir, Lem_Public_Relation

Απάντηση
k.palatianou
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 12:02

ΗΜΕΡΙΔΑ:Νέες Τάσεις στην ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων της Μεσογειακής Διατροφής με επίδραση στο Μικροβίωμα & Υγεία.

Δημοσίευση από k.palatianou »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Στα πλαίσια της 3ης δια ζώσης Συνάντησης Εργασίας του έργου «Υποδομή Εφαρμογών Μικροβιώματος σε Συστήματα Τροφίμων – FOODBIOMES» που εντάσσεται στα πλαίσια της εθνικής δράσης «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ», θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Νέες Τάσεις στην ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων της Μεσογειακής Διατροφής με επίδραση στο Μικροβίωμα και την Υγεία», στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, στη Μύρινα Λήμνου, στο Γαροφαλλίδειο Αμφιθέατρο, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.
περισσότερα............... συνημμ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του εταίρου-Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΤΕΤΔ ΠΑ), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Α. Κουτελιδάκη, με την υποστήριξη του ΤΕΤΔ ΠΑ και του προέδρου του κου Κ. Γκατζιώνη, στη Μύρινα Λήμνου, στις 21 Σεπτεμβρίου 2022. Θα συμμετέχουν ερευνητικές ομάδες από τους εταίρους της «FOODBIOMES», και συγκεκριμένα: το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής, Τμήμα Ιατρικής και Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ι. Κουρκουτά και Αναπλ. Επιστ. Υπευθ. την Καθηγήτρια κα Γρηγορίου Μ., το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Χημείας), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή Α. Τζάκο, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ν. Κοψαχείλη, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής), με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Α. Κουτελιδάκη και Αναπλ. Επιστ. Υπεύθυνο τον Επικ. Καθηγητή Δ. Σαρρή, και την εταιρεία Συμβούλων «ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» με Υπεύθυνο τον κ. Π. Πανά.κ.λ.π.
H ημερίδα αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Υποδομή Εφαρμογών Μικροβιώματος σε Συστήματα Τροφίμων-FOODBIOMES» (MIS 5047291) που εντάσσεται στη Δράση «Υποστήριξη της Περιφερειακής Αριστείας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).
Συνημμένα
Ημερίδα (2).png
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΔ pr.docx
(69.37 KiB) Μεταφορτώθηκε 68 φορές
PROGRAMMA ΤΕΤΔ.docx
(672.65 KiB) Μεταφορτώθηκε 132 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής”