Εγγραφές Αλλοδαπών-Αλλογενών 12-19/9/2022

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 1638
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 11:36

Εγγραφές Αλλοδαπών-Αλλογενών 12-19/9/2022

Δημοσίευση από ekokolaki »

Εγγραφές Αλλοδαπών-Αλλογενών από 12 ως 19/9/2022

• Οι εγγραφές της άνω κατηγορίας εισακτέων θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022.
• Η αίτηση εγγραφής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος, μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, ή, εναλλακτικά, με ταχυδρομική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων/ουσών με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής.
• Οι εισακτέοι με κυπριακή καταγωγή που υποχρεούνται να υπηρετήσουν τη θητεία τους στην Κύπρο, μπορούν να εγγράφονται στη σχολή που έχουν επιλεγεί και μετά από την απόλυσή τους από τις τάξεις του στρατού, ύστερα από σχετική βεβαίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι εισαγόμενοι εγγράφονται στο ίδιο ακαδημαϊκό έτος αν αποκτήσουν οριστικό ή προσωρινό απολυτήριο από τις τάξεις του στρατού μέχρι 15 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Σε αντίθετη περίπτωση εγγράφονται εντός της προθεσμίας εγγραφής του επόμενου ακαδημαϊκού έτους από αυτό της απόκτησης του απολυτηρίου από τις τάξεις του στρατού και εντός της προθεσμίας εγγραφής της οικείας ειδικής κατηγορίας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”