6η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ_ΕΔΕΚΕ ΤΔΕ_17.05.2022

Ανακοινώσεις Υπηρεσιών Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: chios_gram_kosm, sofb_gram, v.tsardakas, spsysde

Απάντηση
sofb_gram
Δημοσιεύσεις: 177
Εγγραφή: 17 Οκτ 2008 13:45

6η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ_ΕΔΕΚΕ ΤΔΕ_17.05.2022

Δημοσίευση από sofb_gram »

Το Εργαστήριο Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας & Καινοτόμου Εκπαίδευσης σας προσκαλεί στην 6η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, την Τρίτη 17 Μαΐου και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης - Γιάννης Καράλης.

Επιλέγουμε τις φοιτητικές ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στον 8ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας JA Start Up 2022 του Junior Achievement Greece.

Επίσης, με χαρά σας ενημερώνουμε μια ακόμη επιτυχία των ομάδων μας, μιας και η ομάδα VG Project, μετά από μια εξαιρετική καμπάνια στα social media τον τελευταίο ενάμιση μήνα, κατέλαβε την Πρώτη Θέση στο Online Voting, μεταξύ των ομάδων όλων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και προκρίνεται απευθείας στον Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 03/06 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό

Το πρόγραμμα “JA Start Up” (https://jagreece.org/programs/start-up/) είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του JA Europe που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 Πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες 18-30 ετών να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Ουσιαστικά, φοιτητές δημιουργούν ομάδες και για ένα διάστημα τριών μηνών εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, έχοντας υποστήριξη από καθηγητές και μέντορες.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Ιωάννης Γ. Κίνιας
Επίκ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου
Διευθυντής Εργαστηρίου «Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας & Καινοτόμου Εκπαίδευσης»
Συνημμένα
Ημέρα Επιχειρηματικότητας 2022.pdf
(1.03 MiB) Μεταφορτώθηκε 55 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Επιστημών της Διοίκησης”