Διάλεξη: Η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το νέο κανονιστικό πλαίσιο

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, medide_gram

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

Διάλεξη: Η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το νέο κανονιστικό πλαίσιο

Δημοσίευση από medide_gram »

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στις 19:30 το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ έχει προσκεκλημένο τον κ. Ρ. Ρετέλα, Υπεύθυνο Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας ELTON και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.
Ο κ. Ρετέλας στo πλαίσιo του IIA Awareness Month θα παρουσιάσει το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών, ενώ στη συνέχεια θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Η εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου σύμφωνα με το νέο κανονιστικό πλαίσιο».
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος του ΜΒΑ «Εσωτερικός Έλεγχος» και μπορούν να την παρακολουθήσουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες και οι διδάσκοντες/ουσες των ΠΜΣ ΜΒΑ, ΠΜΣ Executive MBA και ΔΠΜΣ ΣΔΤΠ & ΕΦ.

Σύντομο βιογραφικό του κ. Ρετέλα

Ο Ράλλης Ρετέλας είναι απόφοιτος του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2013) και του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2006). Είναι κάτοχος των επαγγελματικών πιστοποιήσεων CICA και CIA και διαθέτει πολυετή εμπειρία από ελέγχους σε εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ως σύμβουλος “Big4” εταιρειών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”