Επιτροπή αξιολόγησης συστάσεων και προτάσεων φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος

Συντονιστές: TODIT_Akad_Gram, todit_gram_foit

Απάντηση
todit_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 1284
Εγγραφή: 15 Φεβ 2018 08:25

Επιτροπή αξιολόγησης συστάσεων και προτάσεων φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος

Δημοσίευση από todit_gram_foit »

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί Φοιτητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει το Τμήμα να βελτιώσει τις υπηρεσίες αλλά και την ποιότητα των σπουδών που παρέχει στους/στις Φοιτητές/τριες του, προχώρησε με απόφαση της 6ης / 29.11.2021 Προσωρινής Συνέλευσής του, στη σύσταση «Επιτροπής αξιολόγησης συστάσεων και προτάσεων φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος», η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο του Τμήματος και δύο μέλη ΔΕΠ.

Στο πλαίσιο αυτό μπορείτε όλοι και όλες να αποστέλλετε τις ιδέες, τις απόψεις, τις αξιολογήσεις σας (θετικές ή αρνητικές) ή και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, από το ακαδημαϊκό σας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: suggestions@tourem.aegean.gr. Η επιτροπή λαμβάνει τα μηνύματα σας και έπειτα από μελέτη και εφόσον χρειάζεται σας αποστέλλει ενημέρωση σχετικά με το μήνυμα/αίτημά σας.
Στόχος του Τμήματος είναι να αναπτύξει ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους/τις Φοιτητές/τριες του και διαρκώς να εξελίσσεται και να βελτιώνει τις διαδικασίες και τις λειτουργίες του.

Η συμβολή σας στην παραπάνω προσπάθεια είναι πολύτιμη!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού”