ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-2022

Συντονιστές: geography, secr-geo, mbakas, cvark, phd

Απάντηση
secr-geo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 18:10

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021-2022

Δημοσίευση από secr-geo »

Ανακοινώνεται ότι από τη Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 έως και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 οι φοιτητές μπορούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους υποβάλλοντας ηλεκτρονικά δήλωση μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, από την ηλεκτρονική εφαρμογή εξυπηρέτησης φοιτητών uni-students στην ιστοσελίδα του Τμήματος:https://uni-student.aegean.gr/
Ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων που δηλώνουν οι φοιτητές είναι οκτώ (8). Αν δηλώσουν την πτυχιακή εργασία (φοιτητές 9ου ή μεγαλύτερου εξαμήνου), τότε ο μέγιστος αριθμός μαθημάτων είναι επτά(7). Επιπρόσθετα οι φοιτητές των εξαμήνων ΣΤ΄ και Η΄ μπορούν να δηλώσουν το μάθημα "Ειδικά Θέματα Γεωγραφίας: Διάλεξη" ή την Πρακτική Άσκηση ή θερινό σχολείο . Ο μέγιστος συνολικός αριθμός πιστωτικών μονάδων (ECTS) των μαθημάτων που εγγράφεται ο φοιτητής κάθε εξάμηνο είναι σαράντα (42,5), εκ των οποίων μέχρι τριάντα (32,5) μπορεί να αντιστοιχούν σε μαθήματα που εγγράφεται για πρώτη φορά.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 έγινε νέο ΠΠΣ στο τμήμα Γεωγραφίας με εισαγωγή νέων μαθημάτων και κατάργηση άλλων.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ακολουθείτε το πρόγραμμα σπουδών που ίσχυε το ακαδημαϊκό έτος εισαγωγής σας στο τμήμα Γεωγραφίας, όμως για να μπορέσετε να κάνετε δήλωση των μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 21-22 θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά το συνημμένο αρχείο "ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του τμήματος Γεωγραφίας:
https://geography.aegean.gr/files/Odigi ... 1-2022.pdf
Διατμηματικά Μαθήματα
Οι φοιτητές που επιθυμούν να δηλώσουν διατμηματικά μαθήματα πρέπει να ενημερώνονται από τις γραμματείες των τμημάτων που προσφέρουν τα συγκεκριμένα μαθήματα για τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των δηλώσεων.
Μετά την ολοκλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της ανανέωσης εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων παρακαλούμε για την εκτύπωση και φύλαξή της στο Προσωπικό σας Αρχείο, ώστε σε περίπτωση ύπαρξης προβλήματος, να αποδεικνύεται η νόμιμη και εμπρόθεσμη ανανέωση εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων σας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ζητήσετε την συμβουλή του συμβούλου καθηγητή σας για την καλύτερη οργάνωση των σπουδών σας.
Γραμματεία ΠΠΣ
Συνημμένα
ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞ 21-22.pdf
(52.92 KiB) Μεταφορτώθηκε 71 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Γεωγραφίας”