Οδηγίες για τη Δια Ζώσης Τελετή Καθομολόγησης Παρασκευή_14.01.2022

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, mariavtz, sdpt_gram

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Οδηγίες για τη Δια Ζώσης Τελετή Καθομολόγησης Παρασκευή_14.01.2022

Δημοσίευση από mariavtz »

Η τελετή καθομολόγησης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Στρατηγική Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού" θα λάβει χώρα την Παρασκευή 14.01.2022 στο Αμφιθέατρο, της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.

Παρακαλούμε, η προσέλευση των φοιτητών που συμμετέχουν στην τελετή καθομολόγησης και το κοινό που θα τους συνοδεύει, βάσει των δηλώσεων τους, να είναι αυστηρά μία (1) ώρα πριν την τελετή, ήτοι 9 π.μ.
Σύμφωνα με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 746/2022 - ΦΕΚ 32/Β/8-1-2022 που αφορά την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η είσοδος στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η τελετή καθομολόγησης θα γίνει κατόπιν επίδειξης :
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης, ή
[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test) που έχουν διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών, από την ώρα πραγματοποίησης της τελετής.
Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίσουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου πριν την ώρα πραγματοποίησης της τελετής.
Επισημαίνεται ότι κατά την επίδειξη των ως άνω πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, πριν την είσοδο στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η τελετή καθομολόγησης, θα γίνεται και έλεγχος της εγκυρότητας τους σύμφωνα με το άρθρο 205 του ν. 4820/2021 μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής που είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου https://covidfree.gov.gr/, όπου και παρέχονται οδηγίες για τη χρήση της.

Συγχρόνως, θα διενεργείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Παρακαλούμε όπως έχετε μαζί σας αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνοδοί σας.
Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.
Λόγω της αυξημένης μεταδοτικότητας της πανδημίας συνίσταται η διενέργεια ενός self-test πριν την είσοδο σας στην αίθουσα της τελετής καθομολόγησης, όπου θα πραγματοποιηθεί και θερμομέτρηση.

Από τη Γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”