Ανακοίνωση Τελετής Καθομολόγησης (13.12.2021) - Οδηγίες προς Αποφοίτους

Συντονιστές: msarm, mariavtz, emba

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Ανακοίνωση Τελετής Καθομολόγησης (13.12.2021) - Οδηγίες προς Αποφοίτους

Δημοσίευση από mariavtz »

Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σχολή Επιστημών της Διοίκησης
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Μαρία Βιτζηλαίου
Τηλέφωνο: 2271035120
Ε-mail: emba@aegean.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης «Γιάννης Καράλης». Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν, στη Γραμματεία του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη- Executive ΜΒΑ (ηλεκτρονικά στο e-mail: emba@aegean.gr), έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1. Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση (επισυνάπτεται)

2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

3. Απόδειξη Κατάθεσης (για τους φοιτητές που επιθυμούν να εκδοθεί το πτυχίο τους σε περγαμηνή)

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που αιτούνται έκδοση του πτυχίου/διπλώματός τους σε περγαμηνή θα πρέπει να καταθέτουν (σε υποκατάστημα της τράπεζας ή ηλεκτρονικά) το αντίτιμο των 10€ στο λογαριασμό της ALPHA BANK με τα ακόλουθα στοιχεία:

ALPHA BANK
Αρ. Λ/σμού: 60 100 2001 000 158
IBAN: GR45 0140 6010 6010 0200 1000 158
BIC/SWIFT: CRBAGRAAXXX
Επωνυμία: Εταιρεία Αξιοπ/σης & Διαχ/σης Περιουσίας Παν/μίου Αιγαίου

Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του φοιτητή/τριας.

4. Έγγραφο με στοιχεία πτυχιούχου. Επισυνάπτεται σχετικό έντυπο καταγραφής στοιχείων αποφοίτου προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στην επικοινωνία.

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (τηλέφωνο 22710 35031) (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (τηλέφωνο 22710 35025 – 35500) (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.). Οδηγίες Βιβλιοθήκης για απονομή πτυχίων δείτε το συνημμένο αρχείο.

Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από τη Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Τέλος, είναι απαραίτητο να έχει αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή η διπλωματική σας εργασία και στο e-mail της γραμματείας: emba@aegean.gr

Η είσοδος των φυσικών προσώπων στον χώρο διεξαγωγής της τελετής καθομολόγησης πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid – test) που έχουν διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών, από την ώρα πραγματοποίησης της τελετής. Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου πριν την ώρα πραγματοποίησης της τελετής. Συγχρόνως διενεργείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Ο/Η κάθε φοιτητής/τρια που συμμετέχει στην τελετή δικαιούται να προσκαλέσει έως δύο (2) άτομα λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Οι φοιτητές/τριες δηλώνουν με την αίτησή τους το ονοματεπώνυμο των ατόμων/συνοδών του. Η τήρηση του μέτρου ελέγχεται από το προσωπικό του Ιδρύματος στην είσοδο της αίθουσας ή του κτηρίου.

Οι φοιτητές/τριες, κατ’ εξαίρεση, δύνανται να αιτηθούν την τροποποίηση της διαδικασίας καθομολόγησης, ύστερα από τεκμηριωμένο αίτημα τους που να αφορά σε σοβαρούς λόγους υγείας. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Τμήματός τους προκειμένου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

Σε περίπτωση μεταβολής των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τα παραπάνω εδάφια θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Σημειώνεται ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν τήβεννοι από τους/τις αποφοιτούντες/σες φοιτητές/τριες.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση,

Από τη Γραμματεία
Εντυπο Καταγραφής Στοιχείων Αποφοίτου.doc
(437 KiB) Μεταφορτώθηκε 49 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό e-MBA”