Ενημέρωση για πρόθεση συμμετοχής στην τελετή καθομολόγησης ΔΠΜΣ "Στρατηγική Διοίκ. Τουρ. Προορισμών & Επιχ.Φιλοξενίας"

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, mariavtz, sdpt_gram

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Ενημέρωση για πρόθεση συμμετοχής στην τελετή καθομολόγησης ΔΠΜΣ "Στρατηγική Διοίκ. Τουρ. Προορισμών & Επιχ.Φιλοξενίας"

Δημοσίευση από mariavtz »

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τη Γραμματεία, έως την Κυριακή 14 Νοεμβρίου (MScTourism_Gram@chios.aegean.gr), για την πρόθεση ή μη συμμετοχής σας στην τελετή καθομολόγησης του Δεκεμβρίου 2021.

Σας ενημερώνουμε ότι:

1. Η είσοδος των φυσικών προσώπων στον χώρο διεξαγωγής της τελετής καθομολόγησης πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test) που έχουν διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών, από την ώρα πραγματοποίησης της τελετής. Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου πριν την ώρα πραγματοποίησης της τελετής. Συγχρόνως διενεργείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

2. Ο/Η κάθε φοιτητής/τρια που συμμετέχει στην τελετή δικαιούται να προσκαλέσει έως δύο (2) άτομα λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Οι φοιτητές/τριες δηλώνουν με την αίτησή τους το ονοματεπώνυμο των ατόμων/συνοδών τους. Η τήρηση του μέτρου ελέγχεται από το προσωπικό του Ιδρύματος στην είσοδο της αίθουσας ή του κτηρίου.

3. Οι φοιτητές/τριες, κατ’ εξαίρεση, δύνανται να αιτηθούν την τροποποίηση της διαδικασίας καθομολόγησης, ύστερα από τεκμηριωμένο αίτημα τους που να αφορά σε σοβαρούς λόγους υγείας. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ προκειμένου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

Σε περίπτωση μεταβολής των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τα παραπάνω 1 και 2 θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Από τη Γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”