Αίτηση συμμετοχής για πρακτική άσκηση μέσω της Ενισχυτικής Διδασκαλίας (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2021)

Συντονιστής: dmath

Απάντηση
math_akad_gram
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: 01 Αύγ 2008 09:14

Αίτηση συμμετοχής για πρακτική άσκηση μέσω της Ενισχυτικής Διδασκαλίας (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2021)

Δημοσίευση από math_akad_gram »

Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Πρακτική Άσκηση μέσω της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από σήμερα, Τρίτη 24 Αυγούστου έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021. Η αίτηση συμμετοχής, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://aitiseis.aegean.gr/praktiki/aitiseis/login.php (Είσοδος με το username και το password όπως και στο webmail).

Αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Σημειώστε, παρακαλώ, ότι:
• Η περίοδος πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης μέσω της Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι ένας (1) μήνας (τέλη Σεπτεμβρίου - τέλη Οκτωβρίου 2021). Οι φοιτητές/τριες που τελικά θα επιλεγούν, θα ενημερωθούν στη συνέχεια για τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και λήξης της πρακτικής άσκησης.
• Τα δικαιολογητικά που επισυνάπτετε θα πρέπει να είναι ευδιάκριτα και ευανάγνωστα (σε μορφή αρχείων pdf ή jpg).
• Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο είναι υποχρεωτική.
• Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 και ώρα 24:00. Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα είναι δυνατή πλέον η υποβολή αιτήσεων.
• Παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε το ακαδημαϊκό και όχι το προσωπικό σας e-mail για την επικοινωνία σας με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα ζητηθούν αργότερα να τα καταθέσετε και σε έντυπη μορφή, για αυτό παρακαλείσθε να τα κρατήσετε στο αρχείο σας.

Σημείωση: Η πρακτική άσκηση μέσω της Ενισχυτικής διδασκαλίας πραγματοποιείται αποκλειστικά στο Γυμνάσιο Καρλοβάσων, το οποίο έχει πολυετή συνεργασία με το Τμήμα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης: κα Ευωδιά Θεοδοσία, 22710 35028, ώρες γραφείου: 11:00 π.μ. - 13:00 μ.μ., gpa3@aegean.gr).
Συνημμένα
Οδηγίες συμπλήρωσης ηλεκτρονικης αίτησης.pptx
(2.22 MiB) Μεταφορτώθηκε 92 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Μαθηματικών”