Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών για το ακαδ.έτος 2021-2022

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, mariavtz, sdpt_gram

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή Μεταπτυχιακών Φοιτητών/τριών για το ακαδ.έτος 2021-2022

Δημοσίευση από mariavtz »

Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
για την επιλογή Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Φοιτητριών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 έως 16 Αυγούστου 2021

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τα Τμήματα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» στη Χίο με συνδυασμό δια ζώσης και εξ αποστάσεως (σύγχρονης και ασύγχρονης) εκπαίδευσης.

Το ΔΠΜΣ «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» αποτελεί δημιουργική επανίδρυση του πρώτου στην Ελλάδα και εξαιρετικά επιτυχημένου μεταπτυχιακού προγράμματος τουριστικών σπουδών με τίτλο «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» και λειτουργεί αδιαλείπτως στη Χίο από το ακαδημαϊκό έτος 1998-99 έως σήμερα.

Ο ολοκληρωμένος ακαδημαϊκός σχεδιασμός του ΔΠΜΣ «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» υιοθετεί τις πλέον καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση υψηλού επιπέδου που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας σε ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό. Απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις κατευθύνσεις:
Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης
Διοίκηση Φιλοξενίας (Hospitality
Εστιάζει:
Στην απόκτηση ενός ισχυρού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον χώρο της στρατηγικής διοίκησης των τουριστικών προορισμών και των επιχειρήσεων φιλοξενίας,
Στη διεύρυνση των γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων για δραστηριοποίηση σε ένα δυναμικό τουριστικό περιβάλλον στην μετά COVID-19 εποχή,
Στη δημιουργία και κατάρτιση ηγετικών στελεχών και επιστημόνων που θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας,
Στη συγκρότηση εξωστρεφούς και ανταγωνιστικής οπτικής του επιχειρηματικού κόσμου της τουριστικής διοίκησης και φιλοξενίας με ισχυρά πλεονεκτήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το Δ.Π.Μ.Σ. «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» φέροντας την πολύχρονη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία των τουριστικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αποδεδειγμένα χαίρει της αναγνώρισης και εμπιστοσύνης των τουριστικών φορέων του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη διεύθυνση: https://nautilus.aegean.gr/, μέχρι τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 και ώρα 23:59.

Το βίντεο από τη διαδικτυακή παρουσίαση του ΔΠΜΣ είναι διαθέσιμο στο κανάλι YouTube στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=6Zt2su5hhvQ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται:

- Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ.: (κ. Βιτζηλαίου Μαρία), τηλ. επικοινωνίας 2271035322, 6972441747
- Ηλεκτρονική διεύθυνση msctourism_gram@chios.aegean.gr
- Ιστοσελίδες Δ.Π.Μ.Σ.: http://tourism-pms.aegean.gr/ & https://www.facebook.com/DPMSTOURISM/

Εκ μέρους του Διευθυντή του Δ.Π.Μ.Σ.

Καθηγητή Ανδρέα Παπαθεοδώρου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”