Διάλεξη κ. Αντώνη Ψιλιάγκου με θέμα "" Τουριστικές Επιχειρήσεις – Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας μετά την πανδημία"

Συντονιστές: msarm, mariavtz, emba

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Διάλεξη κ. Αντώνη Ψιλιάγκου με θέμα "" Τουριστικές Επιχειρήσεις – Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας μετά την πανδημία"

Δημοσίευση από mariavtz »

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του μαθήματος «Μεθοδολογία Έρευνας», του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη - Executive MBA θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον προσκεκλημένο ομιλητή κ. Αντώνη Ψιλιάγκο, Οικονομικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental Athens και Περιφερειακό Οικονομικό Διευθυντή των Ξενοδοχείων Intercontinental (IHG) για τα κράτη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με τίτλο " Τουριστικές Επιχειρήσεις – Οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας μετά την πανδημία".

Ο κ. Αντώνης Ψιλιάγκος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1994-1998), Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Λογιστική & Χρηματο-Οικονομική με μεταπτυχιακές σπουδές στο Warwick Business School (WBS), Full Time MBA (2003-2004).

Είναι Οικονομικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental Athens (2009 έως σήμερα) και Περιφερειακός Οικονομικός Διευθυντής των Ξενοδοχείων Intercontinental (IHG) για τα κράτη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου (2018 έως σήμερα).
Έχει μακροχρόνια εμπειρία στην οικονομική διαχείριση internationally branded Ξενοδοχείων Πόλεως & ειδικότερα στα Ξενοδοχεία μεγάλου αριθμού δωματίων (>500). Έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε μια σειρά πολυεθνικών επιχειρήσεων μεταξύ άλλων Arthur Andersen, EY, Barilla, General Electric, στην Οικονομική Διοίκηση.

Τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες όλων των κατευθύνσεις του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων:
- ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA
- ΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ και
- ΔΠΜΣ "Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας"


Antonis-P.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό e-MBA”