Διάλεξη με ομιλήτρια την κα Ελευθερία Θεσσαλονικεύς, Senior HR Professional

Συντονιστές: msarm, mariavtz, emba

Απάντηση
mariavtz
Δημοσιεύσεις: 153
Εγγραφή: 19 Δεκ 2018 14:40

Διάλεξη με ομιλήτρια την κα Ελευθερία Θεσσαλονικεύς, Senior HR Professional

Δημοσίευση από mariavtz »

Διάλεξη κας Ελευθερίας Θεσσαλονικεύς, Senior HR Professional

Tην Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, και ώρα 17:00 – 18:00, στο πλαίσιο του μαθήματος: «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακή Συμπεριφορά», του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA», η κα. Ελευθερία Θεσσαλονικεύς θα δώσει εισήγηση με θέμα: «Εξελίξεις στο HR: Τάσεις & Πρακτικές στη μετά Covid-19 εποχή» δίνοντας έμφαση και στην πρακτική του Talent Acquisition.

Η κα Θεσσαλονικεύς είναι Senior HR Professional. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες συμβούλων διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ως HR Consultant με εξειδίκευση στη στελέχωση μόνιμων και προσωρινών θέσεων εργασίας. Έχοντας συνεργαστεί με πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, διαχειρίστηκε θέσεις εργασίας όλων των κλάδων, ειδικοτήτων και επιπέδων και έχει εντρυφήσει σε θέματα αξιολόγησης και στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης, έχει διεξάγει παρουσιάσεις σε θέματα προσέγγισης της αγοράς εργασίας, της καριέρας κ.ά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού σε γρήγορα αναπτυσσόμενους οργανισμούς αναλαμβάνοντας την στρατηγική και την θέσπιση διαδικασιών στον τρόπο επιλογής και αξιολόγησης των ταλέντων, employer branding κ.α. Σπούδασε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος ΜΒΑ με κατεύθυνση Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές/τριες του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων-MBA» από όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και οι φοιτητές/τριες του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive ΜΒΑ» στον σύνδεσμο που έχει αποσταλεί με email.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό e-MBA”