ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΜΣ Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου

Συντονιστές: mbakas, cvark, humangeo, informatics

Απάντηση
humangeo
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 27 Αύγ 2014 09:20

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Δημοσίευση από humangeo »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΜΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του ΠΜΣ «Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου» του Τμήματος Γεωγραφίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή καθομολόγησης στις 18 Δεκεμβρίου 2020 , η οποία λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του Covid-19, θα πραγματοποιηθεί κατ΄ εξαίρεση με τη χρήση εξ αποστάσεως μεθόδων συμμετοχής (με τη χρήση του συστήματος ZOOM ή άλλου πληροφοριακού συστήματος),να καταθέσουν ( μέσω email) το διάστημα από Πέμπτη 19/11/2020 έως Τετάρτη 2/12/2020 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος:

1. Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση (το έντυπο αίτησης θα βρείτε συνημμένα)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης πτυχίου, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι πτυχιούχοι. Πρέπει να είναι σαφές ότι δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε άλλο/α μάθημα/τα, γεγονός που καλείστε να δηλώστε υπεύθυνα.
Επίσης δηλώνετε υπεύθυνα τυχόν μάθημα ή μαθήματα (μη υποχρεωτικά) που επιθυμείτε να εξαιρεθούν από τον υπολογισμό του βαθμού πτυχίου, εφόσον πλεονάζουν του αναγκαίου πλήθους μαθημάτων.
2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
3. Φοιτητές/τριες που επιθυμούν τη χορήγηση του πτυχίου τους και σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέτουν (σε υποκατάστημα της τράπεζας ή ηλεκτρονικά) το αντίτιμο των 10€ στο λογαριασμό της ALPHA BANK με τα ακόλουθα στοιχεία:

ALPHA BANK
Αρ. Λ/σμού: 60 100 2001 000 158
IBAN: GR45 0140 6010 6010 0200 1000 158
BIC/SWIFT: CRBAGRAAXXX
Επωνυμία: Εταιρεία Αξιοπ/σης & Διαχ/σης Περιουσίας Παν/μίου Αιγαίου
Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του/της φοιτητή/τριας.
Αφού γίνει η κατάθεση, οι φοιτητές/τριες θα καταθέτουν ή αποστέλλουν (με e-mail) την απόδειξη κατάθεσης στη Γραμματεία του ΠΜΣ «Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου» ώστε να εκδοθεί η περγαμηνή.

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας), με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.) και η κατάθεση της ακαδημαϊκής ταυτότητας (ΠΑΣΟ) στη Γραμματεία του Τμήματος .
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.


Από τη Γραμματεία
Συνημμένα
ypeuthini_dilosi (2) (2) (1).doc
(39.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 179 φορές
ΑΙΤΗΣΗ_ΚΑΙ_ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ.pdf
(268.68 KiB) Μεταφορτώθηκε 174 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΜΣ Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου”