ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 691
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 12:36

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Δημοσίευση από ekokolaki »

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
Εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2019-‘20·
υπεύθ. διδασκαλίας: Δημ. Β. Σερεμέτης, αναπληρωτής καθηγητής

Πέμπτη, 16 Μαϊου 2019
Ι. ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ – Η ΑΓΟΡΑ. ΖΗΤΗΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΟΙ ΜΑΚΡΟΑΓΟΡΕΣ
2. ΑΕΠ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
3. Η ΑΝΕΡΓΙΑ
4. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ
5. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
6. ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ
7. ΧΡΗΜΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Οι ανωτέρω ενότητες περιλαμβάνουν όσα αναφέρονται στα αντίστοιχα κεφάλαια των Σημειώσεων και των συνοπτικών διαφανειών που έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του μαθήματος, στην οποία έχουν πρόσβαση όσοι-ες ενδιαφερόμενοι-ες ζητήσουν να έχουν πρόσβαση μέχρι την ημερομηνία λήξης των παραδόσεων, και συγκεκριμένα, μέχρι την Τετάρτη 20 Μαϊου (https://eclass.aegean.gr/modules/document/index.php? course=211175)
Οι εξετάσεις είναι προφορικές. Θα διενεργηθούν από απόσταση με ηλεκτρονικά μέσα και γίνονται με τυχαία επιλογή δύο ερωτήσεων από σχετικό κατάλογο. Η διάρκεια των εξετάσεων κυμαίνεται από 10 έως 20’ και περιλαμβάνει ομάδα πέντε ταυτόχρονα εξεταζόμενων φοιτητών, βάσει ειδικής πρόσκλησης. Οι εξεταόμενοι οφείλουν να διαθέτουν τεχνική υποδομή με υπολογιστή εξοπλισμένο με κάμερα, μικρόφωνο και καλωδιακή σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα θέματα περιλαμβάνουν τμήματα της θεωρίας, ερωτήσεις και παραδείγματα που αναλύθηκαν στο πλαίσιο των παραδόσεων και στα επιμέρους εδάφια των σημειώσεων. Από την εξεταστέα ύλη εξαιρείται η παρουσίαση και η ανάλυση των διαγραμμάτων που περιλαμβάνονται στα εδάφια 5.5 και 5.6 του κεφαλαίου 5.

Παρακαλούνται ιδιαιτέρως όσοι-ες φοιτητές παρακολούθησαν τις παραδόσεις να μην αμελήσουν να καταθέσουν την ατομική τους αξιολόγηση, συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο.

Καλή δύναμη για την προετοιμασία σας και καλή επιτυχία!
Δημήτρης Β. Σερεμέτης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”