ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Συντονιστές: geography, secr-geo, mbakas, cvark, phd

Απάντηση
secr-geo
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 29 Ιαν 2009 18:10

ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Δημοσίευση από secr-geo »

Αγαπητές/οι φοιτήτριες/ες,

Σας ενημερώνουμε ότι δίνεται η δυνατότητα στους επί πτυχίω φοιτητές και φοιτήτριες (εξάμηνο μεγαλύτερο ή ίσο του 9ου) να εξεταστούν στα μαθήματα που χρωστάνε από προηγούμενα εαρινά εξάμηνα και διδάχτηκαν στο τρέχον εαρινό εξάμηνο 2019-2020 και όχι σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου , καθώς δεν υπάρχει επαρκής χρόνος να ετοιμαστεί εξέταση με τηλεδιάσκεψη για τα μαθήματα αυτά στην επικείμενη εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2020.

Παρακαλείστε όπως υποβάλετε ηλεκτρονικά συμπληρωματική δήλωση μαθημάτων από την ηλεκτρονική εφαρμογή εξυπηρέτησης φοιτητών students web στην ιστοσελίδα του Τμήματος: https://studentweb.aegean.gr/ από τη Τρίτη 19/5/2020 έως τη Πέμπτη 28/5/2020.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε την σημασία της συμπληρωματικής δήλωσης των μαθημάτων στις παραπάνω ημερομηνίες διότι για να είναι δυνατή η συμμετοχή στις εξετάσεις με τηλεδιάσκεψη θα πρέπει οι φοιτητές που δήλωσαν την εμβόλιμη εξεταστική να προστεθούν από τους διδάσκοντες των μαθημάτων στο eclass .
Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι ανωτέρω προθεσμίες δεν θα μπορέσετε να συμμετέχετε στην εξεταστική του Ιουνίου 2020 διότι δεν θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τρόπο εξέτασης και να λάβετε και τον κατάλληλο σύνδεσμο .
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σ’ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για όλους μας.

Γραμματεία ΠΠΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Γεωγραφίας”