Ανακοίνωση Παρουσιάσεων Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών του ΠΜ 'Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου

ΠΜΣ Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου

Συντονιστές: mbakas, cvark, humangeo, informatics

Απάντηση
humangeo
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 27 Αύγ 2014 09:20

Ανακοίνωση Παρουσιάσεων Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών του ΠΜ 'Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου

Δημοσίευση από humangeo »

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020:

- στις 08:30 στην αίθουσα Ε’ του Τμ. Γεωγραφίας (1ος όροφος), ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Γεωγραφίας ο κ Προύντζος Βασίλειος θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική του εργασία, με θέμα:
Επιπτώσεις της αποικιοκρατίας στο Κονγκό. Κοινωνία- Οικονομία- Δημογραφία
Επιβλέπων: Γαβαλάς Β., Αναπληρωτής Καθηγητής

- στις 09:10 στην αίθουσα Ε’ του Τμ. Γεωγραφίας (1ος όροφος), ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Γεωγραφίας ο κ Χέλμης Νικόλαος θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική του εργασία, με θέμα:
Όταν ο «Mεγάλος Tιμονιέρης» έφερε τον λιμό: Η πολιτική που έμεινε γνωστή ως «μεγάλο άλμα προς τα εμπρός» και οι επιπτώσεις της στη δημογραφία, την οικονομία, την κοινωνία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
Επιβλέπων: Γαβαλάς Β., Αναπληρωτής Καθηγητής

- στις 09:50 στην αίθουσα Ε’ του Τμ. Γεωγραφίας (1ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Τσιότσιου Λαμπρινή θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Αστικοποίηση και ποσοστό κτηνοτροφικού πληθυσμού στην Ελλάδα
Επιβλέπων: Γαβαλάς Β., Αναπληρωτής Καθηγητής

- στις 10:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμ. Γεωγραφίας (3ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Σμυρνή Κωνσταντίνα θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Η πολεοδομική Εξέλιξη της Μεγαλόπολης
Επιβλέπων: Τσιλιμίγκας Γ., Mόνιμος Επίκουρος Καθηγητής

- στις 10:30 στην αίθουσα Ε’ του Τμ. Γεωγραφίας (1ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Παυλοπούλου Μαρία θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Διαδικασίες και χαρακτηριστικά της αστικοποίησης στην Υποσαχάρια Αφρική με μελέτη περίπτωσης το Λάγκος της Νιγηρίας
Επιβλέπων: Γαβαλάς Β., Αναπληρωτής Καθηγητής


- στις 10:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμ. Γεωγραφίας (3ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Μπαντή Μπατιδογιάννη θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Κριτική θεώρηση του εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Νέας Σμύρνης. Λόγοι και αναγκαιότητα εκπόνησης ενός Τοπικού Χωρικού Σχεδίου Επιβλέπων: Τσιλιμίγκας Γ., Mόνιμος Επίκουρος Καθηγητής

- στις 11:00 στο Αμφιθέατρο του Τμ. Γεωγραφίας (1ος όροφος), ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Γεωγραφίας ο κ Σχίζας Σταμάτιος θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική του εργασία, με θέμα:
Ευρωπαική Ένωση: Άμυνα και Ασφάλεια
Επιβλέπουσα: Πετράκου Η., Μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια

- στις 11:15 στο Γραφείο Α.31 του Τμ. Γεωγραφίας (2ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Κουτρουμπή Ευστρατία θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Δείκτες κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης για επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης: είναι οι ”PIGS” όντως οι ουραγοί της Ευρωπαϊκής Ένωση;
Επιβλέπων: Γαβαλάς Β. ,Αναπληρωτής Καθηγητής

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020:

- στις 11:00 στην αίθουσα Στ’ του Τμ. Γεωγραφίας (2ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Χρυσούλα Αφροδίτη θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Έξυπνες πόλεις: Η περίπτωση του 5G στην Καλαμάτα
Επιβλέπουσα: Κορρές Γ , Καθηγητής

- στις 17:30 στην αίθουσα Α’ του Τμ. Γεωγραφίας (1ος όροφος), η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας η κ Ζαχαράκη Μάρα θα παρουσιάσει τη μεταπτυχιακή διπλωματική της εργασία, με θέμα:
Κατώφλια περιπλάνησης και γιορτή στο δημόσιο χώρο: Το σχέδιο εργασίας περί στοών και το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης
Επιβλέπουσα: Πετροπούλου.Κ , Μόνιμη Επίκουρη Καθηγήτρια

Οι παρουσιάσεις είναι ανοιχτές σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Μ.Σ.
Συνημμένα
Παρουσιάσεις ΜΔΕ.doc
(52.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 219 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΜΣ Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου”