Μαθήματα πολιτιστικού τουρισμού

Ανακοικώσεις Δημοσίων Σχέσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: katybanti, dtzekou, ibou

Απάντηση
dtzekou
Δημοσιεύσεις: 313
Εγγραφή: 01 Μαρ 2013 11:40

Μαθήματα πολιτιστικού τουρισμού

Δημοσίευση από dtzekou »

Σας προωθούμε ανακοίνωση για την έναρξη μαθημάτων πολιτιστικού τουρισμού που θα πραγματοποιηθούν στη Μυτιλήνη στα πλαίσια του προγράμματος «CULTVET – Κοινή Πιστοποίηση στο πεδίο του Πολιτιστικού Τουρισμού».

Το πρόγραμμα CULTVET αποτελεί μια σύμπραξη 4 οργανισμών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - Nuevas Profesiones (Ισπανία), Istituto d'Istruzione Superiore "Luigi Einaudi" (Ιταλία), Eurosuccess Consulting (Κύπρο), Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Α.Ε. «ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.» (Ελλάδα) – με σκοπό να προσφέρουν έναν επαγγελματικό τίτλο σπουδών στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον πολιτιστικό τουρισμό και μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση δεξιοτήτων από τoν oργανισμό πιστοποίησης ACTA που είναι τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 200 ώρες εκπαίδευσης στην τάξη καθώς και 300 ώρες εγγυημένης πρακτικής άσκησης σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό που εργάζεται στον τομέα του πολιτιστικού τουρισμού. Οκτώ από τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στον κύκλο μαθημάτων (2 από κάθε χώρα) θα έχουν επίσης την δυνατότητα να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο εξωτερικό με υποτροφία.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 7 Ιανουαρίου 2019 και θα διεξαχθούν δια ζώσης στη Μυτιλήνη.

Το πρόγραμμα αφορά κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγελματικής κατάστασης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ακολουθείστε αυτό τον σύνδεσμο https://kekapel.gr/?page_id=1678.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δημόσιες Σχέσεις”