Υπενθύμιση-Προκήρυξη θέσεων κινητικότητας φοιτητών/τριών για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ακαδ. έτος 2019-2020)

Ανακοινώσεις Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστής: tde_akad_gram

Απάντηση
ekokolaki
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: 23 Μαρ 2018 12:36

Υπενθύμιση-Προκήρυξη θέσεων κινητικότητας φοιτητών/τριών για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ακαδ. έτος 2019-2020)

Δημοσίευση από ekokolaki » 02 Ιούλ 2019 10:02

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές,

Στην ιστοσελίδα μας, στο σύνδεσμο http://erasmus.aegean.gr/el/blog/catego ... E%B9%CF%83
έχει αναρτηθεί η Προκήρυξη θέσεων κινητικότητας φοιτητών/τριών για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ για το ακαδ. έτος 2019-2020 με περίοδο υποβολής αιτήσεων έως και 10/07/2019.
Σας παρακαλούμε αφού διαβάσετε με προσοχή το κείμενο της προκήρυξης, να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες:

 Να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Γραφείου μας erasmus.aegean.gr.
Στη διαδρομή http://erasmus.aegean.gr/el/agean_erasm ... -mobility/ παρακαλούμε ας μελετήσετε τις πληροφορίες που αφορούν την πρακτική άσκηση, ιδιαίτερα για τους φορείς υποδοχής.
 Προαιρετικά: να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τους φορείς που σας ενδιαφέρουν, αναφέροντας ότι προτίθεστε να πραγματοποιήσετε Erasmus Placement εφόσον επιλεγείτε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αναφέροντας το διάστημα που σας ενδιαφέρει (περίοδος κινητικοτήτων: 01.10.2019 έως 30.09.2020) και τη διάρκεια παραμονής σας σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη. Αν οι φορείς σας απαντήσουν θετικά με αποδοχή ή πρόθεση αποδοχής, παρακαλούμε αφού επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή στην αίτηση, να κάνετε upload την απάντησή τους, ώστε να μοριοδοτηθείτε.

Επισημαίνεται τέλος ότι η βεβαίωση Γραμματείας, θα προσκομίζεται απευθείας από τις Γραμματείες Τμημάτων στο Γραφείο μας και δεν χρειάζεται να την ζητήσετε και να την υποβάλλετε οι ίδιοι/ες.

Παρακαλείσθε να μας στέλνετε e-mail με τις απορίες σας στο erasmus@aegean.gr και θα λαμβάνετε απάντηση το συντομότερο δυνατό. Επίσης, θα μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22510 36118 (κα Ραλλού Ματζουράνη) και στο 2251036165 (κα Καραντάνη Περσεφόνη).

Κατόπιν υποβολής της αίτησής σας στην πλατφόρμα, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης. Αν δεν γίνει αυτό, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε ηλεκτρονικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και ευχόμαστε στους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες καλή επιτυχία!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων”