Παρουσίαση έργου φωτογράφου κ. Ορέστη Σεφέρογλου

Απάντηση
sam_public_relations
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 18 Ιουν 2009 12:53

Παρουσίαση έργου φωτογράφου κ. Ορέστη Σεφέρογλου

Δημοσίευση από sam_public_relations »

Η Φωτογραφική Ομάδα Κοντακαιίκων Σάμου «Φωτόνησος» και η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου φιλοξενούν τον φωτογράφο Ορέστη Σεφέρογλου.
Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει το έργο του και θα συνομιλήσει με το κοινό για θέματα που αφορούν στη Φωτογραφία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κινηματογραφική Λέσχη Ίριδα (Καρλόβασι), το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στις 8.00 μ.μ..

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ο Ορέστης Σεφέρογλου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και κατοικεί, το 1990.
Από το 2013 μεγάλο μέρος της φωτογραφικής του δουλειάς έχει επικεντρωθεί στην προσφυγική κρίση και τη ζωή των μεταναστών στην Ελλάδα. Έχει δουλέψει ως μόνιμος φωτογράφος για την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και το περιοδικό ΕΨΙΛΟΝ. Επίσης φωτογραφίες και ρεπορτάζ του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα ελληνικά και ξένα περιοδικά όπως τα ΒΗΜΑgazino, ΜΕΤΡΟ, Die Welt BLAU Magazin, Die Dame, WOZ. Συνεργάζεται με το πρακτορείο SOOC και το VICE Greece, όπως επίσης και με τα περιοδικά Κ, Γαστρονόμος και το Aegean Airlines BLUE Magazine. Παράλληλα δουλεύει σε φωτογραφικά πρότζεκτ σε συνεργασία με ελληνικές και διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι CARE, SolidarityNow, HumanRights360.
Το φωτογραφικό του έργο έχει παρουσιαστεί σε πολυάριθμες εκθέσεις και φεστιβάλ όπως στα Athens Photo Festival, Medphoto Mediterranean Photography Festival, Docfield Barcelona, Menontrenuno Sardinia, Festival Territories en Images Paris, Kythera Photographic Encounters, TEDxAthens, The Hunt Museum. LSE, King’s College.
Το 2016 προτάθηκε για το ετήσιο World Press Photo Joop Swart Masterclass.
Συνημμένα
Αφίσα Σεφέρογλου.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Θετικών Επιστημών”