Φεστιβάλ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Απάντηση
jag
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 07 Απρ 2003 11:06

Φεστιβάλ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Δημοσίευση από jag »

<< Για μια ακόμη χρονιά ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης σας προσκαλεί σε ένα ακόμη φεστιβάλ που διοργανώνει για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-17-18 Νοεμβρίου, στο χώρο του Αμφιθέατρου ΣΕΔ του Πανεπιστημίου.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, Πέμπτη 16/11, στις 19:00 θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ «Το Χρονικό της Δικτατορίας 1967-1974». Θα ακολουθήσει Ρεμπέτικη Βραδιά, με ζωντανή μουσική από Μιχάλη Μάγνη, Τζούλιο Μούτσο, και Νίκο Σβίγγο.

Παρασκευή 17/11 και ώρα 18:00, η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα ξεκινήσει με ομιλίες από τον Σύλλογο Φοιτητών του ΤΜΟΔ, από εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου και από άλλους φορείς. Μετά το τέλος των ομιλιών, στις 19:00, η Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα παρουσιάσει ένα σκετς με τίτλο «Τα Σκάνδαλα της Δικτατορίας». Το τέλος του θεατρικού σκετς θα σημάνει την έναρξη της Πορείας, η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 20:00. Στις 22:00 στο Hip Hop Live που θα ακολουθήσει θα τραγουδήσουν ο Μόνιμος Κάτοικος, ο Κουπεπε και ο ZaxaC.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18/11στις 19:30, με προβολή της ταινίας «Ένα τάνκς… στο κρεβάτι μου» και γύρω στις 21:30 θα ακολουθήσει Rock After Party, με τους DJ K. Spiliotis και DJ.TAF στη μουσική επιμέλεια.
Σας προσκαλούμε όλους να συζητήσουμε και να στοχαστούμε για το παρελθόν, παρόν και μέλλον του φοιτητικού κινήματος, τους αγώνες που έδωσε και τους αγώνες που έχει να δώσει.

Σύλλογος των Φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης >>​
Συνημμένα
afisa.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φοιτητικός Σύλλογος ΤΜΟΔ”