Καθομολόγηση Μεταπτυχιακό του Τουρισμού

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, sdpt_gram, mariavtz

Απάντηση
mstath
Δημοσιεύσεις: 574
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2007 14:55

Καθομολόγηση Μεταπτυχιακό του Τουρισμού

Δημοσίευση από mstath » 05 Απρ 2017 10:56

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του Μεταπτυχιακού του Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν το αργότερο έως τις 5 Μαΐου τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία:

1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης διπλώματος, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι διπλωματούχοι.
2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
3. Φοιτητές/τριες που επιθυμούν τη χορήγηση του διπλώματος τους και σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 15,00 € στην Οικονομική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου (κα. Νικολογιάννη, γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας, Μιχάλειο κτήριο, υπόγειο) και κατόπιν να προσκομίσουν την απόδειξη στην Γραμματεία. Η κατάθεση των χρημάτων μπορεί να γίνει και την ίδια μέρα της καθομολόγησης.
3. Ηλεκτρονική αποστολή της διπλωματικής εργασίας (CD)

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.


Από τη Γραμματεία
Συνημμένα
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ mba.doc
(54.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 136 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”