Δελτίο τύπου Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης

Συντονιστές: medmode_gram, chios-tmod, tmod_gram_foit, ch.chalimourda, frezoulisj, odim_gram, smarsellou

Απάντηση
tmod_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 15 Απρ 2013 12:04

Δελτίο τύπου Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης

Δημοσίευση από tmod_gram_foit » 06 Δεκ 2016 13:04

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Καθομολόγηση και Απονομή Διπλωμάτων στους αποφοίτους των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.

Σε εορταστικό κλίμα, και με την παρουσία της Πρυτανικής Αρχής, εκπροσώπων τοπικών φορέων, γονέων, συγγενών και φίλων, το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης απένειμε Διπλώματα σε αποφοίτους του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης σε αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς (Π.Μ.Σ. - Ο.ΔΙ.Μ.).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος, Αναπλ. Καθηγητής, κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, στο λόγο του μεταξύ άλλων σημείωσε ότι με το Δίπλωμα επιβραβεύονται οι κόποι των αποφοίτων, ωστόσο από μόνο του το Δίπλωμα δεν εξαργυρώνει την επιτυχία. Δίνει όμως την ώθηση για την κατάκτηση της γνώσης που δεν τελειώνει ποτέ. Η εκπαίδευση, οι στέρεες βάσεις και οι γνώσεις που έλαβαν από το Τμήμα θα παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο των επιστημονικών γνώσεων. Κλείνοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος στους αποφοίτους σημείωσε: «Μην συμβιβαστείτε με τη μετριότητα και μην απογοητευθείτε από τυχόν αποτυχίες και εμπόδια. Οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας. Μην τις φοβηθείτε. Πάρτε ρίσκα και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους διαθέσιμους πόρους, κάνετε όνειρα και πλάνα για τη ζωή σας. Γιατί τελικά στη ζωή μετανιώνουμε πιο συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε παρά γι’ αυτά που κάναμε. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε για να πετύχετε θα είναι πολλά. {…} εμπόδια είναι τα φοβερά εκείνα πράγματα που βλέπει κανείς όταν παίρνει τα μάτια του από το στόχο».

Θερμά συγχαρητήρια στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς απόφοιτους του Τμήματός μας!

Τους ευχόμαστε καλή τύχη, καλή σταδιοδρομία στα μελλοντικά τους βήματα και ευχόμαστε να παραμένουν πάντα κοντά και να στηρίζουν το Τμήμα που τους έδωσε τα πρώτα εφόδια για την είσοδο στον επαγγελματικό στίβο.
Συνημμένα
DSC_1703_Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης.JPG
Δελτίο τύπου_Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης.doc
(135.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 127 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης”