Τελετή Καθομολόγησης Μεταπτυχιακό του Τουρισμού

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, sdpt_gram, mariavtz

Απάντηση
mstath
Δημοσιεύσεις: 574
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2007 14:55

Τελετή Καθομολόγησης Μεταπτυχιακό του Τουρισμού

Δημοσίευση από mstath » 02 Νοέμ 2016 14:54

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του ΔΠΜΣ ΔΠΜΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία:

1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης διπλώματος, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι διπλωματούχοι.

2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

3. Φοιτητές/τριες που επιθυμούν τη χορήγηση του διπλώματος τους και σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 15,00 € στην Οικονομική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου (κα. Νικολογιάννη, γραφείο Οικονομικής Υπηρεσίας, Μιχάλειο κτήριο, υπόγειο) και κατόπιν να προσκομίσουν την απόδειξη στην Γραμματεία. Η κατάθεση του ποσού μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ίδια μέρα της καθομολόγησης.

Προσοχή:
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.
Παρακαλούμε τους φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τη διπλωματική τους εργασία πριν την καταληκτική προθεσμία να ολοκληρώσουν και την απαιτούμενη κατάθεση της στη βιβλιοθήκη όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Από τη Γραμματεία
Συνημμένα
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ.doc
(55.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 142 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”