Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Ανοιχτό λογισμικό στις Μεταφορές & τη

Συντονιστές: medmode_gram, chios-tmod, tmod_gram_foit, ch.chalimourda, frezoulisj, odim_gram, smarsellou

Απάντηση
tmod_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 15 Απρ 2013 12:04

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Ανοιχτό λογισμικό στις Μεταφορές & τη

Δημοσίευση από tmod_gram_foit » 01 Σεπ 2015 11:26

Διοργάνωσης σεμιναρίου «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Ανοιχτό λογισμικό στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία (Σεπτέμβριος 2015-online)»

Tο εργαστήριο I4M Lab (Information Management Lab) του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του έργου Μονάδες Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ), με θέμα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Ανοιχτό λογισμικό στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία (Σεπτέμβριος 2015-online)».


Το σεμινάριο περιλαμβάνει έξι (6) διαλέξεις που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν ONLINE (από τον υπολογιστή τους, μέσω ειδικής εφαρμογής τηλε-διασκέψεων που ενεργοποιείται μέσω ενός οποιουδήποτε browser).


Η ημερομηνία έναρξης του Σεμιναρίου είναι η Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 (και ώρα 15:00) και η ημερομηνία ολοκλήρωσής του, η Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015. Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://ma.ellak.gr/list-events/eventpa ... ts_id=4626

Εικόνα
Συνημμένα
UAegean-OSCoE_Transport&Shipping_Seminar_July2015_Announ_(EL)_vF.docx
Δελτίο Τύπου
(179.6 KiB) Μεταφορτώθηκε 198 φορές

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης”