Πρόσκληση συμμετοχής στις Θερινές Ακαδημίες CREA

Συντονιστές: frezoulisj, chios-tmod, odim_gram, smarsellou, medmode_gram, tmod_gram_foit, ch.chalimourda

Απάντηση
tmod_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 15 Απρ 2013 12:04

Πρόσκληση συμμετοχής στις Θερινές Ακαδημίες CREA

Δημοσίευση από tmod_gram_foit »

Εικόνα

Πρόσκληση συμμετοχής στις Θερινές Ακαδημίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CREA -A Network of Summer Academies for the Improvement of Entrepreneurship in Innovative Sectors and the Development of an ICT Business Idea Contest.

Το Πρόγραμμα CREA υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon 2020 για την Έρευνα και την Καινοτομία και έχει ως στόχο να λειτουργήσει ένα Ευρωπαϊκό Δίκτυο Θερινών Ακαδημιών για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών βασισμένων στη δημιουργικότητα και στην αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Το Πρόγραμμα διοργανώνει επίσης Διεθνή Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας με σκοπό να φέρει επιχειρήσεις start-ups σε επαφή με επενδυτές (business angels). Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν 9 φορείς από 7 Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Εστονία, Σλοβενία, Μεγ. Βρετανία. Από την Ελλάδα στο δίκτυο συμμετέχει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους στόχους του θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος (http://www.creasummeracademy.eu). Η Πρόσκληση είναι ανοικτή σε φοιτητές όλων των βαθμίδων (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψ. Διδάκτορες) που φοιτούν σε Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (έως και ένα έτος μετά την αποφοίτηση) αλλά και σε μετα-διδάκτορες (Post-doc) που εργάζονται σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Aιτήσεις γίνονται δεκτές έως 15 Μαΐου 2015 μέσω της πλατφόρμας http://www.f6s.com/crea, μία από της πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για start-ups διεθνώς.

Η γλώσσα διδασκαλίας και επικοινωνίας στις Θερινές Ακαδημίες CREA είναι η Αγγλική.
CALL_FOR_IDEAS_CREA.pdf
CALL FOR IDEAS
(1.41 MiB) Μεταφορτώθηκε 422 φορές
Συνημμένα
flyerSTAMPA.pdf
Flyer
(604.3 KiB) Μεταφορτώθηκε 260 φορές
posterSTAMPA.pdf
Poster
(564.47 KiB) Μεταφορτώθηκε 247 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης”