Oμιλία:Διατηρώντας την αυθεντικότητα μοναδικών προορισμών μέσω του υπευθύνου τουρισμού - Μια ολιστική προσέγγιση

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.
Απάντηση
sdpt_gram

Oμιλία:Διατηρώντας την αυθεντικότητα μοναδικών προορισμών μέσω του υπευθύνου τουρισμού - Μια ολιστική προσέγγιση

Δημοσίευση από sdpt_gram »

Στο πλαίσιο του μαθήματος του ΔΠΜΣ Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας «Σχεδιασμός Και Διαχείριση Βιώσιμων Και Ανθεκτικών Τουριστικών Προορισμών», το οποίο διδάσκεται από τον Επίκουρο Καθηγητή κο. Καραχάλη Νικόλαο, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:

'Διατηρώντας την αυθεντικότητα μοναδικών προορισμών μέσω του υπευθύνου τουρισμού - Μια ολιστική προσέγγιση'

Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Παλαιολόγος, ιδρυτής του Zorbabook και της Eudaimonia Tourism. Όπως περιγράφει ο ίδιος την επαγγελματική του πορεία:

«Το ταξίδι μου στον τομέα ξεκίνησε πριν 11 χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον με την αποφοίτηση μου από το τμήμα "Διεθνής Τουριστική Ανάπτυξη & Διαχείριση". Επιστρέφοντας στην Ελλάδα απασχολήθηκα ως τουριστικός σύμβουλος ιδιωτικής εταιρίας για νησιά του Νοτίου Αιγαίου, εκπροσωπώντας δήμους σε εκθέσεις του εξωτερικού και διοργανώνοντας ταξίδια εξοικείωσης & προώθησης προορισμών.
Από το 2019 μέσω του Zorbabook, δημιουργώ ένα στρατηγικό δίκτυο με τις καλύτερες πρακτικές στην χώρα, που σχετίζονται με τον υπεύθυνο τουρισμό και την αυθεντική εμπειρία. Οι συνεργασίες μου με οικογενειακές, παραδοσιακές επιχειρήσεις επικεντρώνεται στην δημιουργία προωθητικού υλικού & επικοινωνίας του με ολιστική προσέγγιση. Φέτος θα λανσάρω το πρώτο δίκτυο επιβράβευσης για τον υπεύθυνο τουρισμό.
Μέσω της Ευδαιμονία Τουρισμός ΑΜΚΕ, ο στόχος μου είναι να καλλιεργήσουν οι νέοι συγκεκριμένων μοναδικων προορισμών, μία ολιστική, υπεύθυνη τουριστική συνείδηση και να συμμετάσχουν ενεργά στην προστασία της τοπικής τους ταυτότητας μέσα από την καινοτομία, το επιχειρείν και τη διασύνδεση της τοπικότητας με την αυθεντική τουριστική εμπειρία. Η ΑΜΚΕ προχώρησε φέτος το χειμώνα σε μία σειρά ντοκιμαντέρ για μικρά νησιά στις Κυκλάδες».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025 και ώρα 18.00-19.30.

Είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες, στο ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη.

Παρακολουθήστε διαδικτυακά μέσω zoom στον σύνδεσμο https://aegean-gr.zoom.us/j/96988712192 ... VENERRdz09

Από την γραμματεία.
Απάντηση