Εισήγηση κ. Παναγιώτη Κυριακόγκωνα - Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: medide_gram, msarm

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

Εισήγηση κ. Παναγιώτη Κυριακόγκωνα - Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δημοσίευση από medide_gram »

Εισήγηση κ. Παναγιώτη Κυριακόγκωνα,
CIA, CCSA, CGAP, MSc
Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου ΑΔΜΗΕ Α.Ε.


Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, 18.15 – 19.15

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εσωτερικός Έλεγχος και Εταιρική Διακυβέρνηση» του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ» την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ώρες 18.15 – 19.15, ο κ. Παναγιώτης Κυριακόγκωνας θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα:

"Η εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Εσωτερικού Ελέγχου Ποιότητας σε μονάδες εσωτερικού ελέγχου"

Ο κ. Κυριακόγκωνας είναι Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου του ΑΔΜΗΕ Α.Ε. Σκοπός του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) είναι η λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του ΕΣΜΗΕ (Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), ώστε να διασφαλίζεται ο εφοδιασμός της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια με τρόπο ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο (https://www.admie.gr/).

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόγκωνας είναι μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών, πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής. Κατέχει τις πιστοποιήσεις Certified Internal Auditor (C.I.A.), Certified Government Auditing Professional (C.G.A.P.) και Certified in Control Self-Assessment (C.C.S.A.). Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία 20 ετών στον εσωτερικό έλεγχο τόσο σε εισηγμένες όσο και σε μη εισηγμένες επιχειρήσεις. Κατέχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε θέματα σχετικά με τη λογιστική, την εταιρική διακυβέρνηση και τον εσωτερικό έλεγχο και διαθέτει διδακτική εμπειρία τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στα αντίστοιχα αντικείμενα.

Την εισήγηση μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ» και του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη – eMBA».

Η διδάσκουσα
Χ. Βαδάση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”