Πρόγραμμα Εξεταστικής Μαΐου 2024

Απάντηση
medmode_gram
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2017 15:40

Πρόγραμμα Εξεταστικής Μαΐου 2024

Δημοσίευση από medmode_gram »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Π.Μ.Σ. «ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται το Πρόγραμμα Εξεταστικής Μαΐου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι το διάστημα εξέτασης του μαθήματος Τεκμηρίωση Παραγόμενης Ερευνητικής Δραστηριότητας (Ι/ΙΙ) καθώς και της παρουσίασης της Διπλωματικής Εργασίας και της Αξιολόγησης των Επιστημονικών Άρθρων είναι από 13/05/2024 έως και τις 24/05/2024.

Για τον ορισμό της ημερομηνίας εξέτασης του μαθήματος Τεκμηρίωση Παραγόμενης Ερευνητικής Δραστηριότητας Ι/ΙΙ θα πρέπει να έχετε τη σύμφωνη γνώμη του/της επιβλέποντα/επιβλέπουσας και στη συνέχεια να έρθετε σε συνεννόηση με τα μέλη της τριμελούς επιτροπής για τον ορισμό της ημερομηνίας και της ώρας παρουσίασης. Εφόσον καταλήξετε στην προτεινόμενη ημέρα και ώρα θα πρέπει να αποσταλεί email προς τη Γραμματεία του ΠΜΣ, στο οποίο θα αναφέρετε τον τίτλο του μαθήματος (Τεκμηρίωση Παραγόμενης Ερευνητικής Δραστηριότητας Ι ή ΙΙ) την τριμελή επιτροπή, την ημερομηνία καθώς και την ώρα της παρουσίασης.

Για τον προγραμματισμό της παρουσίασης της Δ.Ε. και της Αξιολόγησης των Επιστημονικών Άρθρων θα πρέπει να έχετε τη σύμφωνη γνώμη του/της επιβλέποντα/επιβλέπουσας και στη συνέχεια να έρθετε σε συνεννόηση με τα μέλη της τριμελούς επιτροπής για τον ορισμό της ημερομηνίας και της ώρας παρουσίασης. Εφόσον καταλήξετε στην προτεινόμενη ημέρα και ώρα θα πρέπει να αποσταλεί email προς τη Γραμματεία του ΠΜΣ, στο οποίο θα αναφέρετε το θέμα της διπλωματικής εργασίας, την τριμελή επιτροπή, την ημερομηνία καθώς και την ώρα της παρουσίασης. Επίσης, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο email το αποδεικτικό αποδοχής των επιστημονικών άρθρων.

Σας ενημερώνουμε πως το τελικό κείμενο της Τεκμηρίωσης Παραγόμενης Ερευνητικής Δραστηριότητας Ι /ΙΙ ή αντίστοιχα της Διπλωματικής Εργασίας και των Επιστημονικών Άρθρών θα πρέπει να αποστέλονται στην τριμελή επιτροπή τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την παρουσίαση.

  • Σας υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της εξέτασης του μαθήματος «Αξιολόγηση Επιστημονικών Άρθρων», απαιτείται να έχουν γίνει αποδεκτά κατόπιν κρίσης για δημοσίευση σε εγκεκριμένο επιστημονικό περιοδικό ή διεθνές συνέδριο ή κεφάλαιο σε βιβλίο, τουλάχιστον δύο (2) πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα πλήρους κειμένου, τα οποία όσον αφορά τα διεθνή συνέδρια, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε σχετικά πρακτικά (έντυπη ή ηλεκτρονική έκδοση πρακτικών).

    Εντός του αρχείου της διπλωματικής εργασίας, θα πρέπει να ενσωματώσετε (ενδεικτικά πριν τον πίνακα περιεχομένων) το ακόλουθο κείμενο:
    «Είμαι συγγραφέας αυτής της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας και κάθε βοήθεια την οποία είχα για την προετοιμασία της είναι πλήρως αναγνωρισμένη και αναφέρεται στην εργασία. Επίσης, έχω αναφέρει τις όποιες πηγές από τις οποίες έκανα χρήση δεδομένων ή ιδεών, είτε αυτές αναφέρονται ακριβώς είτε παραφρασμένες. Επίσης, βεβαιώνω ότι αυτή η εργασία προετοιμάστηκε από εμένα προσωπικά, ειδικά για τη συγκεκριμένη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία».


Γραμματεία ΠΜΣ Ο.ΔΙ.Μ. & ΜΕ.Δ.Μ.Ο.Δ.Ε.
Συνημμένα
Πρόγραμμα εξετάσεων ΜΑΪΟΥ 2024_ΠΜΣ ΟΔΙΜ.pdf
(167.35 KiB) Μεταφορτώθηκε 12 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΜΕΔΜΟΔΕ”