Εισήγηση κας Γεωργίας Καλεμίδου, Director, People Services, KPMG και κ. Κώστας Γιουλούντας, Manager, People Services, K

Συντονιστές: msarm, mariavtz, emba

Απάντηση
emba
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 18 Φεβ 2022 09:51

Εισήγηση κας Γεωργίας Καλεμίδου, Director, People Services, KPMG και κ. Κώστας Γιουλούντας, Manager, People Services, K

Δημοσίευση από emba »

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, 18:15 – 19:45, στο πλαίσιο του μαθήματος «Οργανωσιακή Συμπεριφορά» με διδάσκουσα την καθηγήτρια κ. Νίκη Γλαβέλη του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη- eMBA» η κα Καλεμίδου και ο κ. Γιουλούντας στελέχη της KPMG θα πραγματοποιήσουν εισήγηση με θέμα:

Τhe Future of Work

Η Γεωργία Καλεμίδου είναι Director στην KPMG στην Ελλάδα, στο Tμήμα συμβουλευτικών υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει την ευθύνη ενίσχυσης της «εμπειρίας του εργαζόμενου» μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων συστημάτων διοίκησης απόδοσης και ανταμοιβών εργαζομένων, καθώς και μέσα από τη διαμόρφωση ολοκληρωμένου, σύγχρονου πλαισίου διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (Powered Enterprise HR) υποστηριζόμενο από ψηφιακές λύσεις (Digital HR Solutions).

Ο Κώστας Γιουλούντας είναι Manager στην KPMG Σύμβουλοι Μονοπρόσωπη Α.Ε. στην διεύθυνση συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα και ασχολείται κυρίως με έργα ψηφιακού μετασχηματισμού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού τα οποία βελτιώνουν την εμπειρία του εργαζόμενου.

Επισ. τα πλήρη βιογραφικά των ομιλητών:

Από την γραμματεία.
Συνημμένα
Γιουλούντας.png
Καλεμίδου.jpg
Καλεμίδου.jpg (4.81 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
Golden Paragraphs GXK KVG Greek April 2024.pdf
(150.07 KiB) Μεταφορτώθηκε 9 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό e-MBA”