Σύνδεσμος για τη δήλωση συμμετοχής των φοιτητών στην Ημέρα Καριέρας

Συντονιστές: TODIT_Akad_Gram, todit_gram_foit

Απάντηση
todit_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 1299
Εγγραφή: 15 Φεβ 2018 08:25

Σύνδεσμος για τη δήλωση συμμετοχής των φοιτητών στην Ημέρα Καριέρας

Δημοσίευση από todit_gram_foit »

Σύνδεσμος για τη δήλωση συμμετοχής των φοιτητών στην Ημέρα Καριέρας
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 1η Ημέρα Καριέρα, που θα διοργανωθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιακής μονάδας Χίου, στο Μιχάλειο κτήριο κατά τις ώρες 09:00-14:00 θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1GOTbgX ... nY2ZM/edit έως την Τρίτη 09.04.2024 και ώρα 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συνεντεύξεις από διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και σεμινάριο κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος.

Οι δράσεις που περιλαμβάνει η Ημέρα Καριέρας παρέχουν στους/στις φοιτητές/τριες πολλαπλά οφέλη. Οι παρουσιάσεις θα φέρουν τους φοιτητές/τριες αντιμέτωπους/ες με πραγματικά προβλήματα του τουριστικού κλάδου. Διαμέσου των συνεντεύξεων θα λάβουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον μελλοντικό χώρο εργασίας τους, τα περιγράμματα θέσης εργασίας, την εκπαίδευση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μία επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του Τουρισμού. Το σεμινάριο κατάρτισης βιογραφικού σημειώματος θα τους/τις παράσχει τις βασικές κατευθύνσεις για μία ορθολογική, ευανάγνωστη και ολοκληρωμένη παρουσίαση των γνώσεων, δεξιοτήτων, επιτευγμάτων και της επαγγελματικής τους εμπειρίας.
Με τη συμμετοχή τους στην Ημέρα Καριέρας οι φοιτητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επαγγέλματα που σχετίζονται άμεσα με τις σπουδές και τα ενδιαφέροντά τους, γεγονός που θα συνδράμει στον σχεδιασμό της επαγγελματικής τους πορείας. Η Ημέρα Καριέρας θα αποτελέσει μια διαδραστική και δυναμική εμπειρία μάθησης, όπου οι φοιτητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδιαλλαγούν άμεσα με επαγγελματίες του κλάδου. Με αυτό τον τρόπο, η Ημέρα Καριέρας δικαιώνει τον μεγάλο αριθμό των φοιτητών και φοιτητριών που έθεσαν το τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στις πρώτες τους επιλογές στο μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ημέρα Καριέρας (11.04.2024).jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού”