ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΚ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Συντονιστές: dpsyrouki, k.palatianou, secr-nutr, lemnos_regional_dir, Lem_Public_Relation

Απάντηση
k.palatianou
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: 02 Δεκ 2009 12:02

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΚ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Δημοσίευση από k.palatianou »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Αιγαίου ακ. ετών 2022-2023 & 2023-2024», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για το ακαδ. έτος 2023-2024, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο Πληροφοριακό Σύστημα της Πρακτικής Άσκησης από τη Δευτέρα 01/04/2024 και ώρα 00:01 ως την Τετάρτη 10/04/2024 και ώρα 17:00 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://aitiseis.aegean.gr/praktiki/aitiseis/login.php
Αιτήσεις που θα υποβληθούν εκτός των προκαθορισμένων ημερών και ωρών από την παρούσα πρόσκληση, αυτομάτως από το Πληροφοριακό Σύστημα ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ (!)
Αν δεν λάβατε αυτοματοποιημένο email επιβεβαίωσης επιτυχούς υποβολής της Αίτησης σας τότε η αίτησή σας ΔΕΝ έχει καταχωρηθεί και θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου (από τον ίδιο ή διαφορετικό browser).

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

- Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για Πρακτική Άσκηση (συμπληρώνεται στο ΠΣ)
- Βεβαίωση από Ασφαλιστικό Φορέα (ΕΦΚΑ) ή εκτύπωση από idika.gr ή atlas.gov.gr όπου αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης (ΑΜΑ) ή ο Αριθμός ΕΦΚΑ και ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
- Βεβαίωση εφορίας ή εκτύπωση από το taxisnet που να αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) του/της φοιτητή/τριας και η αρμόδια ΔΟΥ
- Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας 2 όψεων
- Φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου ενός τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε τράπεζα αρκεί ο φοιτητής/τρια να είναι ο/η 1ος/η δικαιούχος ή εκτύπωση από τη σελίδα e-banking όπου θα αναγράφεται το IBAN και τα στοιχεία του/της/των δικαιούχων ή βεβαίωση από την Τράπεζα με τα ανωτέρω στοιχεία

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων του εκάστοτε Τμήματος, γίνεται η συγκέντρωση των αιτήσεων και η επιλογή των φοιτητών/τριών που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης. Εφόσον ο αριθμός των Αιτήσεων υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις του Τμήματος η επιλογή και η κατάταξη των φοιτητών/τριών στους φορείς επιλογής τους πραγματοποιείται με βάση τα κριτήρια που ορίζονται στον Οδηγό Υλοποίησης του Τμήματος με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, έπειτα από εισήγηση του/της Τμηματικά Υπεύθυνου/νης (ανακοίνωση προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων).

Οι φοιτητές/φοιτήτριες έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση επί των προσωρινών πινάκων αποτελεσμάτων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης αυτών.

Πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές/τριες, στην επισυναπτόμενη ανακοίνωση.

Υπεύθυνη Γραφείου Πρακτικής Άσκησης Τμήματος: Φρονιμάκη Ευγενία
Email: [u]gpa2@aegean.gr[/u]
Τηλ.: 210-6492114

Καλή επιτυχία!


Φρονιμάκη Ευγενία
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης 2
Πανεπιστημίου Αιγαίου
Βουλγαροκτόνου 30
Αθήνα Τ.Κ. 11472
Τηλ. 210-6492114
email: gpa2@aegean.gr
Συνημμένα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποβολής Αίτησης Πρακτικής Άσκησης ΤΕΤΔ 2023-24.docx
(86.31 KiB) Μεταφορτώθηκε 10 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής”