Τελετή Καθομολόγησης - Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ανακοινώσεις ΣΔΠΤ.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, mariavtz, sdpt_gram

Απάντηση
sdpt_gram
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: 07 Οκτ 2009 14:50

Τελετή Καθομολόγησης - Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Δημοσίευση από sdpt_gram »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
«Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας»


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Πληροφορίες: Ευαγγελία Γεραζούνη
Τηλέφωνο : 22710 35322
E-mail: msctourism_gram@chios.aegean.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΛΕΤΗΣ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
Παρασκευή 12 Απριλίου 2024


Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του ΔΠΜΣ «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, ώρα 10:30 π.μ., στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης «Γιάννης Καράλης».

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος (MscTourism_Gram@chios.aegean.gr):

1.Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση (Συν.1)
Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης διπλώματος, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι διπλωματούχοι.
2.Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
3.Συμπλήρωση και υποβολή του Εντύπου Καταγραφής Στοιχείων Αποφοίτων(Συν.3)
4. Αίτηση εγγραφής στο σύλλογο αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου ΣΑΠΑ (Συν.4) (εφόσον το επιθυμείτε)
5. Αποστολή (ηλεκτρονικά) του αποδεικτικού κατάθεσης ποσού (στην περίπτωση που οι φοιτητές/τριες επιθυμούν την έκδοση του διπλώματος σε περγαμηνή). Στην περίπτωση αυτή θα θα πρέπει να καταθέσουν (σε υποκατάστημα της τράπεζας ή ηλεκτρονικά) το αντίτιμο των 10€ στο λογαριασμό της ALPHA BANK με τα ακόλουθα στοιχεία:

ALPHA BANK
Αρ.Λ/σμού:601002001000158
IBAN:GR4501406010601002001000158
BIC/SWIFT:CRBAGRAAXXX
Επωνυμία: Εταιρεία Αξιοπ/σης & Διαχ/σης Περιουσίας Παν/μίου Αιγαίου

Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός μητρώου του φοιτητή/τριας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγησης, τυχόν οφειλής διδάκτρων, εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).
Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης διπλώματος, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι διπλωματούχοι.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να αποστείλουν στη Γραμματεία ταχυδρομικά τη φοιτητική τους ταυτότητα έως 31.03.2024 (ή υπεύθυνη δήλωση απώλειας αυτής μέσω της πλατφόρμας e-gov ή ΥΔ με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής τους από ΚΕΠ, με email.)

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις αδυναμίας φυσικής παρουσίας για σοβαρούς λόγους (π.χ. για λόγους υγείας, προσωπικούς λόγους, κ.τ.λ.), δύναται ο/η απόφοιτος να συμμετέχει σε τελετή ορκωμοσίας/καθομολόγησης εξ αποστάσεως.

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος, πρέπει να καταθέσουν επιπρόσθετα στο email της Γραμματείας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της πλατφόρμας e-gov (ή ΥΔ (επισυνάπτεται) με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής τους από ΚΕΠ) στην οποία θα αναφέρονται τα εξής:

Δηλώνω ότι:
- Επιθυμώ να συμμετέχω σε τελετή ορκωμοσίας/καθομολόγησης αποφοίτων με εξ αποστάσεως μέσα, λόγω αδυναμίας συμμετοχής με φυσική παρουσία στην προγραμματισμένη τελετή για σοβαρούς λόγους (π.χ. υγείας, προσωπικούς λόγους, κ.τ.λ.)
- Έλαβα γνώση της πολιτικής του ιδρύματος για την τήρηση, συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων κατά την πραγματοποίηση της τελετής καθομολόγησης με τη χρήση εξ αποστάσεως μεθόδων συμμετοχής, που είναι ταυτόσημη με εκείνη που ισχύει για την από απόσταση εκπαιδευτική διαδικασία και συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που τη διέπουν
- Η παρούσα δήλωση σε συνδυασμό με την παρουσία μου με τα εξ αποστάσεως μέσα στην τελετή καθομολόγησης ενέχει θέση της υπογραφής μου στο βιβλίο πτυχιούχων που τηρείται στη Γραμματεία του Τμήματος
- Δεν θα προβώ σε καταγραφή της τελετής καθομολόγησης με οποιοδήποτε μέσο.

Από την γραμματεία.
Συνημμένα
1.Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση (Συν.1).doc
(72.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 16 φορές
2.Υποχρεώσεις των επί πτυχίω φοιτητών 2024 (Βιβλιοθήκη) (Συν.2).docx
(23.67 KiB) Μεταφορτώθηκε 14 φορές
3.Έντυπο Καταγραφής Στοιχείων Αποφοίτων (Συν.3).doc
(305 KiB) Μεταφορτώθηκε 12 φορές
4.Αίτηση εγγραφής στο Σύλλογο Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου (Συν.4).docx
(32.12 KiB) Μεταφορτώθηκε 13 φορές
Ανακοίνωση Τελετής Καθομολόγησης 12 Απριλίου 2024 (ΔΠΜΣ).docx
(168.78 KiB) Μεταφορτώθηκε 19 φορές
Υπόδειγμα-Έντυπο αίτησης σε εξ αποστάσεως τελετή.docx
(15.73 KiB) Μεταφορτώθηκε 11 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΣΔΠΤ”