ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Απάντηση
dsas
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: 19 Ιουν 2008 10:44

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση από dsas »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ
36o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ & 2Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΕΣΙ2024)
ΚΟΖΑΝΗ 16-19/5/24


Οι νέοι στατιστικοί είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι στο ΕΣΙ2024 (https://esi2024.mech.uowm.gr/el/)! Πιστεύουμε στην έμπρακτη στήριξη των νέων οι οποίοι θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά στατιστικών και θα εξελίξουν περαιτέρω την επιστήμη της Στατιστικής! Ως εκ τούτου, καλούμε όλους τους νέους στατιστικούς να συμμετάσχουν στο συνέδριο, αφενός για να εξερευνήσουν τις αμέτρητες δυνατότητες της Στατιστικής, αφετέρου για να μοιραστούν τη δική τους οπτική για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της συγκεκριμένης επιστήμης!
Βραβείο Καλύτερου Νέου Στατιστικού

Το Ε.Σ.Ι. απονέμει βραβείο καλύτερης εργασίας νέου στατιστικού η οποία παρουσιάζεται στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό του.
Το βραβείο προτάθηκε το 2005 από το Επίτιμο Μέλος του ΕΣΙ, Καθηγητή N. Balakrishnan (McMaster University) και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Καθ. Balakrishnan, καθώς και διετή απαλλαγή της συνδρομής μέλους του ΕΣΙ.
Ως Νέοι Στατιστικοί νοούνται, ανεξαρτήτως ηλικίας, μεταπτυχιακοί φοιτητές, κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου (έως 1 έτος από την απόκτηση του μεταπτυχιακού τους), Υποψήφιοι Διδάκτορες και Διδάκτορες (έως 2 χρόνια από την απόκτηση του διδακτορικού τους).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται το αργότερο μέχρι τις 5 Απριλίου 2024 αποστέλλοντας email στη διεύθυνση secretariat@esi-stat.gr:
(α) να εκφράσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στην ειδική συνεδρία για το βραβείο,
(β) να υποβάλουν επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι ανήκουν στην κατηγορία των νέων στατιστικών, όπως αυτή έχει οριστεί παραπάνω,
(γ) να υποβάλουν την υπό κρίση εργασία, στην οποία είναι συν-συγγραφείς. Η εργασία θα πρέπει να είναι γραμμένη στην Αγγλική γλώσσα, να ακολουθεί τις οδηγίες συγγραφής( https://esi-stat.gr/word/), να μην έχει παρουσιαστεί από τον ίδιο ή κάποιο άλλο άτομο σε άλλο συνέδριο. Επισημαίνεται ότι τμήμα των αποτελεσμάτων της είναι επιτρεπτό να έχει δημοσιευτεί ή να έχει υποβληθεί προς δημοσίευση σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό ή πρακτικά συνεδρίου εντός όμως της τελευταίας διετίας, αλλά δεν είναι επιτρεπτό να έχει δημοσιευθεί το σύνολο των αποτελεσμάτων της εργασίας. Τα παραπάνω βεβαιώνονται μέσω υπεύθυνης δήλωσης που συνυποβάλλεται.

Όλες οι εργασίες θα παρουσιαστούν από τους κρινόμενους στην ειδική συνεδρία για το βραβείο, στην Αγγλική γλώσσα, και θα κριθούν από ανεξάρτητη επιτροπή την οποία ορίζει το ΕΣΙ.

Πληροφορίες: secretariat@esi-stat.gr, 210-3303909.
Συνημμένα
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ.pdf
(172.67 KiB) Μεταφορτώθηκε 13 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Στατιστικής”