Προτεινόμενα Θέματα Διπλωματικών Εργασιών

Απάντηση
odim_gram
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 19 Μαρ 2010 13:46

Προτεινόμενα Θέματα Διπλωματικών Εργασιών

Δημοσίευση από odim_gram »

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Π.Μ.Σ. «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φοιτητές/Αγαπητές φοιτήτριες,

Επισυναπτόμενο θα βρείτε τον κατάλογο των προτεινόμενων θεμάτων διπλωματικών εργασιών και αντίστοιχα τους/τις επιβλέποντες/ουσες για το ακαδ. έτος 2023-24.Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο/α από τα προτεινόμενα θέματα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί με τους/τις επιβλέποντες/ουσες προκειμένου να προχωρήσετε στις σχετικές διαδικασίες ανάληψης διπλωματικής εργασίας.

Τα προτεινόμενα θέματα είναι ενδεικτικά και σε καμία περίπτωση δεσμευτικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλους/ες τους/τις διδάσκοντες/ουσες του Τμήματος και του ΠΜΣ για ενδεχόμενη συνεργασία που άπτεται στα ενδιαφέροντά σας και στο γνωστικό αντικείμενο των διδασκόντων/ουσών. Στην τριμελή επιτροπή θα πρέπει απαραίτητα να συμμετέχει τουλάχιστον ένα μέλος ΔΕΠ του Τμήματος (Καθηγητής/τρια Α', Β', Γ' βαθμίδας).

Υπενθυμίζεται ότι πέραν από τη δήλωση του μαθήματος της διπλωματικής εργασίας θα πρέπει να προχωρήσετε στην αίτηση-δήλωση τους θέματος της δ.ε. σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση Δήλωση Θέματος Διπλωματικής Εργασίας στο σύνδεσμο viewtopic.php?t=32442.

Επίσης, για τη δήλωση του θέματος της δ.ε. σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τον Κανονισμό Σπουδών του ΠΜΣ (Άρθρο 11) θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία σε όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου και να έχετε καταβάλει τα τέλη φοίτησης τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

Από τη Γραμματεία.
Συνημμένα
Προτεινόμενα Θέματα Διπλωματικών εργασιών ακαδ. έτος 2023-24.pdf
(507.15 KiB) Μεταφορτώθηκε 124 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό ΟΔΙΜ”