ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Σ.Α.Ε.

Συντονιστής: mkourou

Απάντηση
mkourou
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 07 Νοέμ 2008 10:51

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Σ.Α.Ε.

Δημοσίευση από mkourou »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Σ.Α.Ε.

Οι φοιτητές βρισκόμαστε για 6η συνεχόμενη εβδομάδα στους δρόμους! Η πλειοψηφία μίλησε. Το νομοσχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση έχει ήδη απορριφθεί. Απαιτούμε να αποσυρθεί!

Ήδη έχουμε πετύχει μία μεγάλη νίκη! Ο πρωθυπουργός δήλωνε πως τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα είναι νόμος του κράτους τον Γενάρη, όμως μπήκε ο Φλεβάρης και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης πέφτουν στο "κενό" το ένα μετά το άλλο, με τις δεκάδες χιλιάδες φοιτητές να απαιτούμε εδώ και τώρα να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο έκτρωμα που τσακίζει ακόμα περισσότερο τις σπουδές και το μέλλον μας, για τους λόγους που έχουμε αναφέρει αναλυτικά όλο αυτό το διάστημα σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα. Το αίτημα για αναβαθμισμένες, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές ακούγεται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, με το φοιτητικό κίνημα στη περιοχή να δίνει ηχυρό παρών, πραγματοποιώντας κατάληψη στα Τμήματα του Νησιού μας!

Καταγγέλλουμε για ακόμη μια φορά την καταστολή της Κυβέρνησης, αυτή την φορά στην Νομική του ΑΠΘ. Οι φοιτητές δεν είμαστε εγκληματίες, παλεύουμε για δημόσιες και δωρεάν σπουδές. Η τρομοκρατία της κυβέρνησης δε θα περάσει, αντιθέτως μας πεισμώνει να συνεχίσουμε ακόμα δυνατότερα!

Τίποτα δεν αλλάζει αν μένεις θεατής όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς! Συνεχίζουμε:

1. Τετάρτη 21/2 στις 6:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο Ισογείου, προχωράμε σε σύσκεψη-συζήτηση με θέμα: Ή τα κέρδη τους ή οι σπουδές μας.
Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα του Νησιού, τα σωματεία των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, τους εργαζόμενους των τριών τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τους Συλλόγους Γονέων, κάθε μαθητή και σπουδαστή να δώσει το παρών για να δούμε πως θα συντονίσουμε καλύτερα, περισσότεροι και απο κοινού, τα βήματα μας ενάντια στη πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας.


2. Την Πέμπτη 22/2 και ώρα 6:00μμ θα ξεκινήσει η πορεία των Φ.Σ. από τις Καμάρες του Πανεπιστημίου.

Σας καλούμε όλους την Τετάρτη για να συζητήσουμε το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Καλό θα ήταν όποιος μπορεί να παρευρεθεί για ακουστεί πιο άμεσα η στήριξη σας στους φοιτητές της κοινότητας μας.
Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας: Fstepaes@aegean.gr--Fsptde@aegean.gr--Fstms@aegean.gr
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών”