Σύμβουλοι Σπουδών Εισακτέων Φοιτητών Ακαδ.έτος 2023-2024

Συντονιστές: TODIT_Akad_Gram, todit_gram_foit

Απάντηση
todit_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 1299
Εγγραφή: 15 Φεβ 2018 08:25

Σύμβουλοι Σπουδών Εισακτέων Φοιτητών Ακαδ.έτος 2023-2024

Δημοσίευση από todit_gram_foit »

Αγαπητές/οί Φοιτήτριες/ές,

Το ΤΟΔΙΤ εφαρμόζει τον θεσμό του Συμβούλου Σπουδών που έχει την ευθύνη για τη διαρκή παρακολούθηση και υποστήριξη της εκπαιδευτικής και κοινωνικής ένταξης τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι Σύμβουλοι Σπουδών παρέχουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ΤΟΔΙΤ την αναγκαία συμπαράσταση για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των σπουδών τους.
Η συμπαράσταση αυτή εκδηλώνεται με τη συνεργασία σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενδιαφερόντων, ώστε η επιστημονική και επαγγελματική τους εξειδίκευση να προσαρμόζεται βαθμιαία στην προσωπικότητά τους και τις υποκειμενικές και αντικειμενικές δυνατότητές τους και αντίστροφα. Πιο συγκεκριμένα οι Σύμβουλοι Σπουδών μπορεί να συμβουλεύσουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να ορίσουν τη βέλτιστη σειρά με την οποία θα λάβουν τα μαθήματά τους, ελαχιστοποιώντας την αποτυχία στις εξετάσεις, καθώς επίσης και να επιλέξουν σωστά τα υποχρεωτικά μαθήματα και τα μαθήματα ελεύθερης επιλογής, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα, τις δυνατότητες και τις επιδεξιότητές τους.
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, ανεξάρτητα από έτος φοίτησης, θα πρέπει να αξιοποιήσουν το θεσμό του Συμβούλου Σπουδών, για να επιλύσουν όποιες δυσκολίες τυχόν παρουσιαστούν, ιδιαίτερα κατά τον βασικό κύκλο των σπουδών τους.

Στα αρχεία που επισυνάπτονται αναγράφοντα οι Σύμβουλοι Σπουδών, των φοιτητών και φοιτητριών που εισήχθησαν στο Τμήμα το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Σύμβουλοι Σπουδών Aκαδ.έτους 2023-2024 .docx
(68.43 KiB) Μεταφορτώθηκε 63 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού”