“Brand my Aegean Islands: Ψηφιακές Μαθησιακές Δραστηριότητες εμπλουτισμού καθημερινής ζωής και τουριστικής εμπειρίας στα

Συντονιστές: quasi, kkal

Απάντηση
SyrosDDSD
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 29 Απρ 2015 10:23

“Brand my Aegean Islands: Ψηφιακές Μαθησιακές Δραστηριότητες εμπλουτισμού καθημερινής ζωής και τουριστικής εμπειρίας στα

Δημοσίευση από SyrosDDSD »

Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2023 (12.00 - 14.30) στην αίθουσα Αμφιθεάτρου Πανεπιστημίου Αιγαίου (κτίριο Α’ Γυμνασίου Σύρου), θα παρουσιαστούν τα παραγόμενα της δράσης: “Brand my Aegean Islands: Ψηφιακές Μαθησιακές Δραστηριότητες εμπλουτισμού καθημερινής ζωής και τουριστικής εμπειρίας στα νησιά του Αιγαίου”. Πρόκειται για ψηφιακές εφαρμογές για το αστικό και το φυσικό περιβάλλον, των νησιών Νοτίου Αιγαίου (Σύρος, Ρόδος, Χάλκη).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η ψηφιακή εφαρμογή (tsARka in Syros), η οποία θα παραδοθεί στο Δήμο Ερμούπολης, για δωρεάν χρήση από τους κατοίκους και τους επισκέπτες αυτής, κάθε ηλικίας, ενώ επιπρόσθετα πρόκειται να συζητηθούν και ευρύτερες διαστάσεις ως προς τον ρόλο των ψηφιακών εφαρμογών, για την καθημερινή ζωή, στη διασύνδεση της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Τουρισμού.
Συγκεκριμένα, η ψηφιακή εφαρμογή TsARka in Syros επιχειρεί να προσελκύσει την προσοχή των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, σε αγάλματα του δημόσιου χώρου, του κέντρου της Ερμούπολης, παρέχοντας στοιχεία των σημαινομένων αυτών, και προσφέροντας παιχνιώδεις διαδραστικές μαθησιακές δραστηριότητες. Στην παρούσα έκδοση, η ψηφιακή εφαρμογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Μ. Βαμβακάρης, Ηρώον / Άγαλμα Νίκης, Κανάρης, Γ. Σουρής – Κ. Μπαστιάς – Τ. Αμπελάς , Δ. Βικέλας – Ρ. Μπούμη Παπά – Ε. Ροϊδης, Α. Μιαούλης Θ. Καΐρης, Ε. Βενιζέλος.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους/ες !

Επισυνάπτεται το Aναλυτικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης, καθώς και Φυλλάδιο συνοπτικής παρουσίασης της εφαρμογής TsARka in Syros.



Καθηγήτρια AΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ,
ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
Κτήριο 7ης Μαρτίου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1, 85100, ΡΟΔΟΣ
adimitr@aegean.gr; URL: ltee.aegean.gr/adimitr
Tel.: +30 22410 99127 ; Μob: +30 697 28 80 636
Συνημμένα
Πρόγραμμα Eκδήλωσης 19ης Ιουλίου_TsARka in Syros_Brand my Aegean Islands (002).pdf
(185.84 KiB) Μεταφορτώθηκε 44 φορές
Brand my Aegean Islands Leaflet.pdf
(3 MiB) Μεταφορτώθηκε 44 φορές
Leaflet_Tsarka_in_Syros.pdf
(2.92 MiB) Μεταφορτώθηκε 44 φορές
ΔΤ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_19.07.2023_Tsarka in Syros app_Δελτίο Τύπου.pdf
(127.94 KiB) Μεταφορτώθηκε 35 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων”