ERUA 2023 - ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΙΟ

Ανακοινώσεις Υπηρεσιών Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: sofb_gram, v.tsardakas, spsysde, chios_gram_kosm

Απάντηση
sofb_gram
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 17 Οκτ 2008 13:45

ERUA 2023 - ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΙΟ

Δημοσίευση από sofb_gram »

Τα Πανεπιστήμια σήμερα, εκτός από τον εκπαιδευτικό τους ρόλο, τη διεξαγωγή της επιστημονικής έρευνας, τη δημιουργία αλυσίδας αξίας στην επιστημονική, τεχνολογική και κοινωνική καινοτομία, καλούνται να αλληλεπιδράσουν, να συν-δημιουργήσουν και να επιτύχουν έναν εκτεταμένο αντίκτυπο στην περιφερειακή, εθνική, αλλά και παγκόσμια ανάπτυξη και ευημερία.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ηγείται σε 3 Εμβληματικές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας των Πανεπιστημίων της Μεταρρύθμισης ERUA - European Reform University Alliance : “Aeiforia” για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, “ERUAhAus” για την Δημιουργικότητα, και “Digital Reform” για την Ψηφιακή συνδεσιμότητα των πέντε συνεργαζόμενων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και των περιφερειών και κοινοτήτων στις οποίες αυτά δρουν. Ως «Πανεπιστήμιο Τέταρτης Γενεάς», από κοινού με τους διαπεριφερειακούς νησιωτικούς του εταίρους, έχει κληθεί να οικοδομήσει γέφυρες γνώσης και συνεργασίας, δίκτυα μεταφοράς για την αντιμετώπιση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων.

Τo Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργάνωσε τον Μάιο πληθώρα εκδηλώσεων #ERUA Entrepreneurship Days 2023, εστιασμένων στην Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Καινοτομία. Επισυνάπτεται ο απολογισμός.
Συνημμένα
Δελτίο Τύπου # ERUA Ημέρες Eπιχειρηματικότητας 2023_12_6.pdf
(864.5 KiB) Μεταφορτώθηκε 53 φορές
GENERAL REPORT ON ERUA ENTREPRENEURIAL DAYS 2023.pdf
(801.24 KiB) Μεταφορτώθηκε 42 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Επιστημών της Διοίκησης”