«Ημέρα Καριέρας 2023» Πανεπιστημιακή Μονάδα Σάμου, 11 & 12 Μαΐου 2023

Συντονιστής: rena

Απάντηση
sam_public_relations
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 18 Ιουν 2009 12:53

«Ημέρα Καριέρας 2023» Πανεπιστημιακή Μονάδα Σάμου, 11 & 12 Μαΐου 2023

Δημοσίευση από sam_public_relations »

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τα Τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής σας προσκαλούν στην «Ημέρα Καριέρας 2023», η οποία είναι η πέμπτη στη σειρά αυτών των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν & σε άλλα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 11 & 12 Μαΐου 2023, από τις 9.30πμ στα κτίρια Προβατάρη και Λυμπέρη στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Σάμου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία/διασύνδεσή σας με φορείς απασχόλησης, με απώτερο σκοπό την υποστήριξη και προετοιμασία σας για την ομαλή μετάβαση από τις σπουδές στην αγορά εργασίας.

Αναλυτικότερα, στο Α’ Μέρος της, η Ημερίδα εστιάζει στην Προετοιμασία σταδιοδρομίας. Στο Β’ Μέρος οι απόφοιτοι/ες αφηγούνται τη διαδρομή τους μετά την αποφοίτηση. Στο Γ’ Μέρος θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη για το αντικείμενο εργασίας τους. Το Δ’ Μέρος εστιάζει στη Γνωριμία / Διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Τη 2η μέρα οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω συνεντεύξεων με οργανισμούς απασχόλησης, για τη γνωριμία και τη διεκδίκηση θέσεων εργασίας.

Παρακαλούμε όσοι και όσες επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2023», να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform.
Για τη συμμετοχή σας θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα, η εκδήλωση χωρίζεται σε τέσσερα μέρη.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες/ουσες στο Α’ και Β’ Μέρος της Ημέρας Καριέρας αναμένεται να:
1. ενημερωθούν για τις υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης, έτσι ώστε να τις αξιοποιούν κατάλληλα
2. αναβαθμίσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αύξηση της απασχολησιμότητας τους, συμμετέχοντας στις εισηγήσεις για την προετοιμασία σταδιοδρομίας
3. ακούσουν ακαδημαϊκές και επαγγελματικές διαδρομές αποφοίτων του Τμήματός τους, έτσι ώστε να διευρύνουν τις επαγγελματικές διεξόδους

Οι συμμετέχοντες/ουσες στο Γ’ και Δ’ Μέρος της Ημέρας Καριέρας πρόκειται να:
• ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τάσεις στις Θετικές Επιστήμες
• γνωρίσουν εταιρείες και φορείς και να έρθουν σε άμεση επαφή με στελέχη αυτών,
• Να συμμετέχουν σε 1-1 συνεντεύξεις με στελέχη εταιρειών

Τέλος, προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή σε δια ζώσης ή εξ αποστάσεως συνεντεύξεις σας ενθαρρύνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνέντευξη που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... p=sf_linkε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Τα Στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Αιγαίου
Διεύθυνση : Λόφος Πανεπιστημίου Αιγαίου, Κτήριο Ωκεανογραφίας, 3ος όροφος
https://career.aegean.gr/
Τηλ.: 22510 36777
Συνημμένα
career days.jpeg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολή Θετικών Επιστημών”