Διάλεξη στελεχών της KPMG

Συντονιστές: msarm, mariavtz, emba

Απάντηση
emba
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: 18 Φεβ 2022 09:51

Διάλεξη στελεχών της KPMG

Δημοσίευση από emba »

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Πληροφορίες: Ευαγγελία Γεραζούνη
Τηλέφωνο : 22710 35120
E-mail: emba@aegean.gr

Διάλεξη στελεχών της KPMG

κας Βερώνης Παπατζήμου, Γενική Διευθύντρια, People Services
και κ. Κώστα Γιουλούντα, Manager, People Services

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, 18:15 – 19:15

Στο πλαίσιο του μαθήματος: «Οργανωσιακή Συμπεριφορά», του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA» θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την κα Βερώνη Παπατζήμου και τον κ. Κώστα Γιουλούντα στελέχη του People Services της KPMG (https://kpmg.com/gr/el/home.html) τα οποία θα παρουσιάσουν την επίκαιρη έρευνα της εταιρείας με θέμα The Future of HR: From Flux to Flow.

Η περίληψη των ευρημάτων της πιο πάνω έρευνας είναι προσβάσιμη εδώ: https://kpmg.com/xx/en/home/insights/20 ... -flow.html

Τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές/τριες του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA» από όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και οι φοιτητές/τριες του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA» στο σύνδεσμο:

https://aegean-gr.zoom.us/j/96335541245 ... dCS29nQT09
Meeting ID: 963 3554 1245
Passcode: 816305

Σύντομα βιογραφικά εισηγητών:
Η κα Βερώνη Παπατζήμου είναι Partner στην KPMG Σύμβουλοι Μονοπρόσωπη Α.Ε. και έχει την ευθύνη των συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα. Διαθέτει εκτενή εμπειρία στη χάραξη στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στη διαμόρφωση κουλτούρας συμβατής με τις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας. Η εμπειρία της εκτείνεται σε όλα τα οργανωτικά θέματα και διαμόρφωσης πολιτικών και διαδικασιών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει την ευθύνη των έργων ψηφιακού μετασχηματισμού σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και συμβάλει ενεργά σε έργα μετασχηματισμού παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης της αλλαγής. Έχει τη συνολική ευθύνη των έργων που αφορούν στο σχεδιασμό συστημάτων αξιολόγησης της απόδοσης, συστημάτων αποδοχών & παροχών στελεχών (Executive Reward), διαχείρισης ταλέντων καθώς και όλων των συστημάτων που βελτιώνουν την εμπειρία του εργαζόμενου. Επιπλέον, έχει την ευθύνη για προγράμματα επαγγελματικής αποκατάστασης και έχει προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερα από 1500 στελέχη. Διαθέτει επίσης εκτεταμένη εμπειρία στην Αξιολόγηση και Ανάπτυξη Στελεχών μέσω Κέντρων Αξιολόγησης και Ανάπτυξης και έχει αξιολογήσει περισσότερα από 4000 στελέχη μεσαίου και υψηλού επιπέδου.
Διαθέτει Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, Μεταπτυχιακό (MSc) στις Εργασιακές Σχέσεις και Διοίκηση Προσωπικού από το London School of Economics and Political Science, M.B., Πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πιστοποίηση στην εκπαίδευση και ανάπτυξη από το Institute of Personnel Development, M.B. και είναι Certified Executive Coach “Intelligent Leadership”.
Ο κ. Κώστας Γιουλούντας είναι Manager στην KPMG Σύμβουλοι Μονοπρόσωπη Α.Ε. στην διεύθυνση συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα και ασχολείται κυρίως με έργα ψηφιακού μετασχηματισμού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού τα οποία βελτιώνουν την εμπειρία του εργαζόμενου.
Έχει εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στον κλάδο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, καθώς και στους κλάδους των Ταχυκίνητων Καταναλωτικών Αγαθών, Μεταφορών και Αυτοκινητοβιομηχανίας.
Έχει εργαστεί σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Αλγερία και η Γαλλία, κατέχοντας ρόλους Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Χώρας, Επιχειρηματικού Εταίρου Ανθρώπινου Δυναμικού, ή Εξειδικευμένου Στελέχους για θέματα: Απόκτησης Ταλέντων, Διαχείρισης Ταλέντων, Αμοιβών & Παροχών, Προγραμματισμό Εργατικού Δυναμικού και Analytics.
Μέσα από τους διάφορους ρόλους που κατείχε στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα σχετικά με την Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Συγχωνεύσεις & Εξαγορές, Αναδιοργανώσεις, Σχεδιασμό Διαδικασιών, Μετεγκατάσταση ή Εξωτερική Ανάθεση Διαδικασιών, Πλαίσιο Ηγεσίας, Διαχείριση Απόδοσης, Μοντέλα Καριέρας & Δεξιοτήτων, Ψηφιακό Μετασχηματισμό, Εφαρμογή Εργαλείων Πληροφορικής για τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Εργασιακών Σχέσεων» από το Πανεπιστήμιο BRUNEL του Λονδίνου και Πτυχίο στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος DEREE.

Η διδάσκουσα

Ν. Γλαβέλη

Από την γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό e-MBA”