Διάλεξη κ. Ηλία Βαρθολομαίου CEO και συνιδρυτή της εταιρείας Owiwi

Ανακοινώσεις MBA.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: msarm, medide_gram

Απάντηση
medide_gram
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: 09 Ιουν 2008 09:56

Διάλεξη κ. Ηλία Βαρθολομαίου CEO και συνιδρυτή της εταιρείας Owiwi

Δημοσίευση από medide_gram »

Διάλεξη κ. Ηλία Βαρθολομαίου CEO και συνιδρυτή της εταιρείας

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, 19:30 – 20:30

Στο πλαίσιο του μαθήματος Οργανωσιακή Συμπεριφορά του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA», ο κ. Ηλίας Βαρθολομαίος, CEO και συνιδρυτής της εταιρείας Owiwi (https://owiwi.co.uk/), θα μας παρουσιάσει την έννοια της παιχνιδοποίησης στην επιλογή και ανάπτυξη του προσωπικού, τη σημασία των μαλακών δεξιοτήτων (soft skills) στους σύγχρονους εργασιακούς χώρους, καθώς και τις μεθόδους ανάπτυξής τους.

Η Owiwi είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ψυχομετρικής αξιολόγησης δεξιοτήτων (soft skills), υπό τη μορφή ενός online παιχνιδιού που ιδρύθηκε το 2014 από τον κ. Βαρθολομαίο και την κα. Ντόβα. Στόχος της πλατφόρμας είναι να χαρτογραφήσει τις γνωστικές δεξιότητες των υποψηφίων επαγγελματιών και εργαζομένων, καθώς και να διευκολύνει τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, μέσα από μια ευχάριστη και διαδραστική εμπειρία gaming.

Ο κ. Βαρθολομαίος είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Brunel University London. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ALBA Graduate Business School, στο τμήμα Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων (MSc in International Business Management). Επιπλέον, κατέχει πιστοποιήσεις σε κλάδους της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, όπως Gamification, People Analytics, Consumer Neuroscience και Data Driven Marketing.

Η διδάσκουσα

Ν. Γλαβέλη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταπτυχιακό MBA”