Υπενθύμιση σχ.με δήλωση μαθημάτων για εγγεγραμμένους φοιτητές έως και το ακαδ.έτος 2020-2021

Συντονιστές: TODIT_Akad_Gram, todit_gram_foit

Απάντηση
todit_gram_foit
Δημοσιεύσεις: 1250
Εγγραφή: 15 Φεβ 2018 08:25

Υπενθύμιση σχ.με δήλωση μαθημάτων για εγγεγραμμένους φοιτητές έως και το ακαδ.έτος 2020-2021

Δημοσίευση από todit_gram_foit »

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές έως ΚΑΙ το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ακολουθούν το προηγούμενο πρόγραμμα σπουδών και ισχύουν τα εξής:

1. Φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα Στατιστική θα πρέπει να δηλώσουν το μάθημα Στατιστική στον Τουρισμό και στις Τουριστικές Επιχειρήσεις διότι μετακινήθηκε από το χειμερινό στο εαρινό εξάμηνο, και επιπρόσθετα υπήρξε αλλαγή στον τίτλο του μαθήματος.
2. Φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα Τουριστική Οικονομική θα πρέπει να το δηλώσουν, διότι προσφέρεται το εαρινό εξάμηνο, αντί του χειμερινού.
3. Φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα Κοινωνική Ευθύνη των Επιχειρήσεων θα πρέπει να δηλώσουν το μάθημα Επιχειρηματική Ηθική γιατί υπήρξε αλλαγή στον τίτλο του μαθήματος.
4. Φοιτητές της κατεύθυνσης «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» οι οποίοι χρωστούν το μάθημα Περιφερειακή Ανάπτυξη, θα πρέπει να δηλώσουν το μάθημα Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη διότι από φέτος θα προσφερθεί το εαρινό εξάμηνο, αντί του χειμερινού, και επιπρόσθετα υπήρξε αλλαγή στον τίτλο του μαθήματος.
5. Φοιτητές της κατεύθυνσης «Σχεδιασμός και Πολιτική του Τουρισμού» θα πρέπει να δηλώσουν το μάθημα Τουριστική Κοινωνιολογία ως Υποχρεωτικό της κατεύθυνσης, γιατί μετακινήθηκε από το χειμερινό εξάμηνο στο εαρινό εξάμηνο.
6. Το μάθημα Ξενοδοχειακή Λογιστική παραμένει Υποχρεωτικό της Κατεύθυνσης «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» και το μάθημα Χρηματοδότηση Τουριστικών Επιχειρήσεων παραμένει κατ΄ επιλογήν υποχρεωτικό μάθημα.

7. Τα κατ΄ επιλογή υποχρεωτικά μαθήματα του 3ου και 4ου έτους που προσφέρονται είναι τα :
- Χρηματοδότηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
- Ανθρωπολογία του Τουρισμού
- Συμπεριφορά Καταναλωτή
- Αγγλικά : Τεχνικές Επικοινωνίας στην Διοίκηση και στον Τουρισμό
-Διοίκηση Ταξιδιωτικών Οργανισμών
- Διεθνές Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ

Από τη Γραμματεία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού”