Συμπληρωματική περίοδος δηλώσεων και παράταση διανομής συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2022 - 2023

Ανακοινώσεις Τμήματος Ναυτιλίας.
Δημοσιεύσεις μόνο από τους Συντονιστές.

Συντονιστές: draf, mlyk, k.vlatta

Απάντηση
k.vlatta
Δημοσιεύσεις: 2881
Εγγραφή: 09 Απρ 2003 14:48
Τοποθεσία: Chios

Συμπληρωματική περίοδος δηλώσεων και παράταση διανομής συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2022 - 2023

Δημοσίευση από k.vlatta »

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο (https://eudoxus.gr/files/Nea_Paratasi_X ... u_2022.pdf) θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την συμπληρωματική περίοδο δηλώσεων καθώς και την παράταση της περιόδου διανομής συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων θα είναι διαθέσιμες εκ νέου από σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 μέχρι και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο σύνδεσμο http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τμήμα Ναυτιλίας”